Pacian Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Czyna pewno to jest 97 od tego roku już szła alu rama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Czyna pewno to jest 97 od tego roku już szła alu rama...97' to ostatni rocznik Cr'ki ze stalową ramą. W 98' sa juz na aluminiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 gratulacje ;) samej przyjemności z jazdy!! pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 gratulowałem już na gg, ale pogratuluje fula i tutaj, życzę jazdy pełnej wysokich lotów ;):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Czyna pewno to jest 97 od tego roku już szła alu rama... 97' to ostatni rocznik Cr'ki ze stalową ramą. W 98' sa juz na aluminiowej Dokładnie tez mam crke 97 w stali ;) rocznik sprawdzalem kodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Gratukuje sprzętu!! Miłego śmigania :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 hehe GRATULACJE ;) Miłego śmigania. Tym to poszalejesz :twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam No to ENDURO nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Tobie nowego nabytku. Oby Ci służył wiernie i bezawaryjnie (zresztą co ma sie psuć w japońcu). Nie wiem czy to jakoś możliwe ale czekam jak bedziesz gdzieś latał niedaleko rzeszowa to daj znać - chociaż popatrze na tą piękną maszynę.Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Gratuluje ;)) Oby osiagal przebiegi jak dt'ka, miedzy wymianami tloka :DDD Cr'ka zafajniste moto =] Pzdr =] Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja tez roweniez gratuluje FULLLLLLLLLLA :] moze ja wkrotce pochwale sie jakas seta :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 czekamy na wyrazne zdjecia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 HEJ Enduro!Musisz wpaść CR-ką na tor w załężu bo dość szybko zarasta i przydałby sie ktoś, kto by troche tam poorał po nawieżchni bo szkoda toru ;) ;) :) Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jade na tor w środe,jutro zalewam wszytskie nowe płyny i oleje i kita na tor w środe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Gratuluje wypasionego sprzęta.....długiej i bezawaryjnej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Gratulacje. Z opisu wygląda, że dobry interes zrobiłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi