shipp Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 A powiedz mi jak sie trzyma kierowca tego motoru?? Osobiście nie wyobrażam sobie takiej straty a w szczególności ze byla Ona tylko pasażerką i nic za to nie mogła.... [*]Ps. czy wiesz kiedy bedzie pogrzeb??O pogrzebie nic jeszcze nie wiem.Kierowcy prawie nic się nie stało /fizycznie/. Nawet moto prawie nie uszkodzone.Nie pytałem o szczegóły, jak zginęła... Nie miałem serca ani sumienia wypytywać ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 http://www.swierzawa.pl/news.php?id=3453najprawdopodobniej kolega by ominął pieszego gdyby ten się zatrzymał lub zrobił krok do tyłu zamiast do przodu. Próbował go ominąć ale już się nie dało. A 30 metrów dalej jest przejście dla pieszych ale po co jak mozna przez jezdnię. Pieszego zagarnął centralnie na przód i nie wygląda to za ciekawie :icon_mrgreen: Jak coś więcej się dowiem do dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) http://www.swierzawa.pl/news.php?id=3453najprawdopodobniej kolega by ominął pieszego gdyby ten się zatrzymał lub zrobił krok do tyłu zamiast do przodu. Próbował go ominąć ale już się nie dało. A 30 metrów dalej jest przejście dla pieszych ale po co jak mozna przez jezdnię. Pieszego zagarnął centralnie na przód i nie wygląda to za ciekawie :buttrock: Jak coś więcej się dowiem do dam znać. .Na 2 foto widac jak ktos siedzi poobdzierany(prawdopodobnie). Napewno(mam nadzieje) motocyklista i pieszy zyja.Popatrzcie na moto za bardzo roztrzaskane nie jest wiec jest nadzieja.A kask lezy bo moze jak go znosili to sciagneli---ja tak mysle :notworthy: Sory za literowki ale klawka nawala Edytowane 18 Lipca 2007 przez Sidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Na 2 foto widac jak ktos siedzi poobdzierany(prawdopodobnie) ale napewno(mam nadzieje) motoyklista i pieszy zyja.Popatrzcie na moto za bardzo roztrzaskane nie jest wiec jest nadzieja.A kask lezy bo moze jak go znosili to sciagneli---ja tak mysle :icon_razz:Tak ten co siedzi to motocyklista. Pech chciał że kolega wyskoczył w spodenkach i koszulce. jest nieźle poobdzierany, poobijany, szwy na glowie i połamany hmm nie chce skłamać ale chyba obojczyk. A pieszego jak zabierali to był w ciężkim stanie ale na tą chwilę nie wiem co z nim jest. Dziś podskocze na oględziny moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dzisiaj, W-wa, róg Wałbrzyskiej i Puławskiej, ok. 20.30.Czarne Ducati wbite w bok jakiejś TAXI, prawdopodobnie Fiata Doblo (taki wyższy typ).Prawdopodobnie motocyklista chciał wyprzedzić przed zejściem się pasów ruchu, a taksówkarz skręcił zawracając. Nic wiecej nie wiem. Parszywie to wyglądało, moto rozpirzone paskudnie. Uderzył prawdopodobnie dokładnie w poprzek puszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Lubin, skrzyzowanie Jana Pawła II i Krupińskiego. Jakis chopper, jakby virago, obok stało auto. Nie wygladalo zle, z choppera chyba ciekl olej, obok stał koles, mozliwe ze wlasciciel motocykla,nie jestem pewien, bo nie mial ciuchow na motor, co zreszta nic nie znaczy, nie bylo karetki. Wygladalo na klasyczne wymuszenie, nie wiem kto zawinil. To skrzyzowanie jest bardzo felerne, brak sygnalizacji swietlnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Właśnie sie dowiedzialem ze przed godziną był smiertelny wypadek jakiś kilometr od mojego domu.. Chłopak wyprzedzał i sie nie zmieścił.. Śmierc na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Mam pytanie do ludzi z okolic Łodzi. Jakoś w tygodniu czytałem w "Expresie", że w Grotnikach gość na motocyklu sportowym (na zdjęciu zadupek wyglądał jak od Hayki/SRADA, bo reszty nie było) spieprzał przed gliniarzami i wbił się w drzewo. 30 letni gość bez prawka z 15 letnią pasażerką bez kasku. Byli w ciężkim stanie, gość o ile pamiętam z Ozorkowa, a ona chyba ze Zgierza. Co z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 17tego lipca mial miejsce wypadek w Krakowie na ul. Sawickiego, zginal 22 letni motocyklista. Jechał na cbr 600 rr. Do wypadku doszło podczas wyścigu z kolegami - nie opanował maszyny uderzył w krawężnik a później w latarnię. Takich miał kolegów, że to nie oni wezwali pogotowie a nawet uciekli z miejsca wypadku. Chłopak zmarł na stole operacyjnym na wskutek obrażeń wewntrznych. Przykład selekcji naturalnej...Dzisiaj w okolicach Armii Krajowej i miasteczka AGH miał miejsce wypadek motocyklisty. Wiem tylko że niebieski motocykl - pytano mnie czy to nie ja bo tam mieszkam i też mam niebieski... wie ktoś coś wiecej? Ogólnie niezły tydzień, słonce przygrzało niektórym za mocno:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Właśnie sie dowiedzialem ze przed godziną był smiertelny wypadek jakiś kilometr od mojego domu.. Chłopak wyprzedzał i sie nie zmieścił.. Śmierc na miejscu... Ja wiem o jakimś śmiertelnym w "okolicach Pleszewa". Koleś jechał na skuterku... to o ten wypadek chodzi? [*] Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja wiem o jakimś śmiertelnym w "okolicach Pleszewa". Koleś jechał na skuterku... to o ten wypadek chodzi? [*] Nie o ten.. Tu 26-cio letni chlopak wyprzedzal samochody przed samym domem ale prawdopodobnie zauważył że nie da rady, zaczął hamować i go zniosło.. Jechał Kawasaki ZX7R.. Nie miał prawka ale to nie był jego pierwszy motocykl..Miał pecha bo głową uderzył w nadkole przyczepki(kask się rozsypał) i najechał na niego inny samochód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Nie o ten.. Tu 26-cio letni chlopak wyprzedzal samochody przed samym domem ale prawdopodobnie zauważył że nie da rady, zaczął hamować i go zniosło.. Jechał Kawasaki ZX7R.. Nie miał prawka ale to nie był jego pierwszy motocykl..Miał pecha bo głową uderzył w nadkole przyczepki(kask się rozsypał) i najechał na niego inny samochód.. Próbowałem się coś więcej dowiedzieć o tym wypadku na sQucie(tak mówiła moja koleżanka, nie odróżnia skuta od ściga) i od kogoś wiem że to był biało-zielony ścigacz(Kawasaki). Koleś jeździł do swojej dziewczyny do Chodza, trochę go pamiętam... Nie wiem czy o ten sam wypadek chodzi... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Mam pytanie do ludzi z okolic Łodzi. Jakoś w tygodniu czytałem w "Expresie", że w Grotnikach gość na motocyklu sportowym (na zdjęciu zadupek wyglądał jak od Hayki/SRADA, bo reszty nie było) spieprzał przed gliniarzami i wbił się w drzewo. 30 letni gość bez prawka z 15 letnią pasażerką bez kasku. Byli w ciężkim stanie, gość o ile pamiętam z Ozorkowa, a ona chyba ze Zgierza. Co z nimi? Jechali motorem bez papierów,prawdopodobnie lewy ten moto.Kierowca zginął, pasażerka w szpitalu.Kierowca dokładnie to z Aleksandrowa,pasażerka z Ozorkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 w niedziele widzialem wypadek w okolicach Garwolina. Koles wbil sie w bok Poloneza. tak ok. 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofk Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) w niedziele widzialem wypadek w okolicach Garwolina. Koles wbil sie w bok Poloneza. tak ok. 19.00 Też słyszałam o wypadku. Szczegółów nie znam, wiem że było to na Lubelskiej i moto uderzył w skręcający na stacje benzynową samochód. Nie wiem czyja wina, no ale znając życie kierowca puszki nie zauważył, myślał, ze zdąży etc....... Koniec niestety tragiczny. Motocyklista nie żyje. [*] Paweł Luśnia mieszkał pod Garwolinem w miejscowości Melanów. Edytowane 24 Lipca 2007 przez motofk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi