rad3k Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 bo rośnie sie do 21 roku życiado 26 tak dla uscislenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 taki wzrost to chyba idealny wymiar na wściekłego plastika... to chyba trzeba przestac jesc bo mam "juz" 173 cm wzrostu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 wybiez taki motocykl ,zebys chodz do jednego z chamulcow dostal ;) [ Dopisane: 13-08-2005, 00:34 ]moj kumpel ma ponizej 170 i na fazerze smiga tylko kombinezon mu ciezko dopasowac :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 kombinezon to można na miare zapówić, więc to chyba najmniejszy pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ja mam 188 i dobrze mi z tym(nawet na maleńkich supersportach.Moge z takim moto znacznie więcej zrobić dlamnie ani masa anie wielkośc czy wysokośc siedzenia w takich sprżetach nie robi wrażenia... Ale mam zioma co ma ledwo 165(a moze mniej) i lata zygzakiem 1100 a teraz szykuje sie na ZX12R i powiedział że mniejsze go nie interesują bo nie lubi. Najlepiej mu sie jeździ takimi i przy takich chce pozstać... Kżdy ma ile ma i nie ma co za bardzo gdybać- ważne aby czuć sie dobrze i pewnie na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marob Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 to mnie uspokoiłeś kamiloko. Mam 16 lat i 176 i mślałem że zostane karłem. :-D :-D 176-180 tak mniej wiecej wyglada srednia doroslego europejczyka, a ze do "doroslosci" masz troche, wiec sie nie martw, spokojnie urosniesz. Ja pamietam jak zaczynalem LO to bylem najnizszy w klasie - jakies 172 cm.A jak konczylem czyli w wieku 19 lat - 182 cm, czyli 10 cm w cztrey latka. Teraz mam 185, a roslem tak mniej wiecej do 21-22 roku zycia. Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Witam Jest w Zielonej Górze laska co lata na Hajce tak na oko nie ma nawet 170 cm do tego jest bardzo drobna i daje radę więc nie wiem o co kruszyć kopie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ostatnio jeździłem z kolesiem 165 cm na nowym gixerze K5. Fakt, wygladał z tyłu śmiesznie, ale dawał radę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A ja mam 188cm :mrgreen: i za 2 miesiące koncze 17 lat i już od jakiegoś czasu nie rosne (pół roku czy lepiej) na szczęście ;) ja mam 188 i dobrze mi z tym(nawet na maleńkich supersportach. Moge z takim moto znacznie więcej zrobić dlamnie ani masa anie wielkośc czy wysokośc siedzenia w takich sprżetach nie robi wrażenia... Fajnie ,a myślałem ,że będe za duży na sporta :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ja mam 169 cm i na R1 i CBR'ce nie mam problemow. Troche klopotu mialam z transalpem, ale jak juz jechal bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ooo Tina, a na czerwonym dotykasz asfaltu obuydwiema nogami, czy przerzucasz tylko na jedną strone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A jeszcze jedno' date=' jak moto lezy na ziemi, załóżmy taki gsxr1000 to trudno go postawić do pionu ?[/quote']CześćW stresie te 200 kg same wstają.Jacek ehh ;) jakoś moje 205kg same nie wstaje :P ale może to dlatego, że jeszcze młody ziemniak jestem :D No ale GSXR1000 jest lżejszy, więc troszq łatwiej jestPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A jeszcze jedno' date=' jak moto lezy na ziemi, załóżmy taki gsxr1000 to trudno go postawić do pionu ?[/quote'] jak go o to poprosisz GWAŁTOWNIE manetką, to zrobi to przyjemniścią do 3-ego biegu włącznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Wiecie co chłopaki...już nie czuje się jak karzeł :mrgreen: ...ale 180 chciałbm osiągnąć. W DALEKIEJ przyszłości planuje jakąś R1 i chciałbym jakoś na niej wyglądać. Narazie bawi mnie cross. Pozdro all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A ja uroslem :( Od tamtego topicu podanego przez Rozka :D Teraz mam cale 176 :PP Moze bedzie z 180 kiedys xD Chociaz od paru miesiecy jakos juz przestalem wogle rosnac :/ Grhh :( Jak narazie na enduro pare razy braklo mi nogi (moze moj nx nie jest najwyzszy jakis, ale niski tez nie :(), ale to raczej byl brak umiejetnosci jeszcze :( Chociaz na takiej hondzie cr500 nie czul bym sie chyba najlepiej :PPP Pzdr ;) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi