Tommi Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 będę z Sylwią, możliwe że jeszcze uzbiera się paczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Jeśli nie będzie padać, chętnie zawitam. Małe szkolenie wskazane, zwłaszcza, że liczbę km na motocyklu mam jeszcze trzycyfrową :mrgreen: [ Dopisane: 12-09-2005, 11:30 ]chyba wiecie o wyścigach na 1/4 mili w tym samym czasie...rozumiem, że się pomieścimy na lotnisku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Takie spotkania mi się podobają :) Pogoda będzie dobra to jestem na 100%.Będę miał okazję również do osobistego poznania 4umowiczów.Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lung Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Super melduje się do kompanii. Życie pokaże na czym, jak mi ustawią głowice i zdąże ją włożyć na miejsce, etc. to na sprzęcie, a jak się nie uda, to piechotą. przecież nawet pztrząc morzna się czegoś nauczyć no nie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 To juz za 3 dni :) Wszystko ustalone teraz tylko miejmy nadzieje na dobra pogode :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 dobra pogode tfutfu, wczoraj pokazywali ze ma padać, ale ja nie zapeszam jakby co :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Zawsze mamy grilla...Kondoniki na grzbiet, kto nie ma goretexów i będzie można walczyć. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Najwyżej potrenuje się manewry w odmiennych warunkach (od poprzedniego razu, gdy cały czas dopiekało słońce) - wszak maszynę należy mieć opanowaną w różnych warunkach pogodowych, gdyż aury do jazdy się nie wybiera. Nie wiem, czy wyrobię się na dziewiątą (straszny ze mnie śpioch :D ), ale tak czy owak zamierzam się pojawić. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Będe rowniez ale niestety bez moto :D (brak A1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lady Shadow Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Co do drogi - jest tak jak pisał Sałata - wesoło :D Uuuuuu, widac, ze Lady Shadow dawno nie bylo na drodze dojazdowej do placu manewrowego i niegrzeczne weze boa rozpanoszyly sie na dobre... ;-) Melduje przybycie razem z Martiusem i nasza Hondzia! Wasza Lady Shadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Jeśli nikt się nie obrazi to ja i mój pierdzik też się stawimy :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Hy... Coś mi się zdaje, że i ja się doturlam...Pokibicuję "zawodnikom", popstrykam jakieś fotki (jak tylko cyfraka zorganizuję)... A i pozamiatać tor mogę :D enduroguy widzę że jesteśmy sąsiadami... Jedziesz komunikacją masowego rażenia? Jakby co to mogę Cię zabrać katamaranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 enduroguy widzę że jesteśmy sąsiadami... Jedziesz komunikacją masowego rażenia? Jakby co to mogę Cię zabrać katamaranem.Jeszcze raz dzieki za propozycje pomocy. pogadam z EnduroMax'em (bo sie z nim ustawialem na jazde autobusem) i sie odezwe do Ciebie co i jak :D. Chetnie wzialbym udzial w szkoleniu a tak troche dziwnie jechaloby sie z butami, kaskiem i rekawiczkami w autobusie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kongi Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Zawsze mamy grilla...Kondoniki na grzbiet' date=' kto nie ma goretexów i będzie można walczyć.[/quote']Tomek, a liczyłeś w ogóle ile osób będzie siakoś ? :Dżeby za chwile lotniska starczyło... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 tego samego dnia na lotnisku sa wyscigi na 1/4 mili (o 12:00 maja ruszyc wyscigi motocykli).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi