Pawel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 17-18 - wolny' date=' bez imprez - może właśnie w ten weekend poprzedzający BORKi - jak na to [/quote'] Jak dla mnie pasi, pewnie tak samo jak dla reszty forumowiczów. Jest dość czasu by zaplanować wszystko tak, by być (jakby co to zarządzam urlop w warsztacie :-)). Tomek, decyduj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Mnie pasuje każdy termin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (jakby co to zarządzam urlop w warsztacie :-)). Tomek' date=' decyduj.[/quote'] Osobiście nie mam co liczyć na jeżdżenie, ale i tak będę tydzień przedłaził przy swoich sprzętach, żeby się nie sypnęły w ten dzień :PMoże się coś nauczę patrząc na akrobacje "zawodników".Niestety w tym sezonie kat A nie zrobię :) (stanowczy protestkoleżanki małżonki, ze względu na stan finansów... nawet na raty nie dam rady :) ) Ale zawsze mogę zmajstrować fotoreportaż i pomachać miotłą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 17-18 - jak dla mnie pasi. Byle tylko pogoda dopisała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 proponowal bym 18 w niedziele... w sobote to jakos zawsze cos tam sie znajdzie do roboty... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Sobota 20-tego? No to niestety wypadam, bo pracuję. A może niedziela 21.08 ? Zresztą mnie zawsze trudno się dopasować, więc nie będę marudził, ale nie zmienia to faktu że mam wielką ochotę na "Kulikowisko" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 O kurde - wywolalem burze :oops: A w sumie nie pwinno byc tak źle - 20.08 do 15:00 mam czas.Ale 21.08 bylby lepszy. Wrzesien to u mnie odpada.W sumie to wolalbym pierwotny termin. Sorki za zmieszanie. Obawiam sie Tomaszu, ze musisz tu cos zarzadzic odgornie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 u nie wrzesień również odpada. Obawiam sie Tomaszu' date=' ze musisz tu cos zarzadzic odgornie[/quote']popieram. i tak gdyby nie Ty to takiego kulikowiska byśmy nie mieli jezcze dłuuuuugo. śmiało zarządzaj! pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Niestety nigdy nie uda się dogodzić wszystkim: jedni pracują, drudzy sie uczą a trzeci jeszcze coś innego :) - tak więc nie sposób przypasować z terminem dla wszytskich. Ale myśle, że jest nas tak dużo i zbierze sie grupa dla której będzie sens coś zorganizować. Ps. zawsze mogą być dwa terminy - jesli Tomek ma tak dobre serce i poświeci nam czas - w którym to mógłby zrobić kilk h z kursantami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Po 15 sierpnia wracamy z wywczasow z Lady wiec moze byc i 20 :) ps. jak miotly maja pisemna instrukcje obslugi to tez rozgryze ich dzialanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Tomek, jaka decyzja co do terminu? Niestety musisz podjąć decyzję jednoosobowo i niedemokratycznie, bo się bajzel zrobi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Powitać, Ostatnio nie mogłem zjawić się na "Kulikowisku" jak to ktoś ładnie nazwał ;) , ale tym razem chętnie wezmę udział i się czegoś nauczę od bardziej doświadczonych bikersów. 20.08 odpowiada mi jak najbardziej mimo, że podobnie jak organizator idę na wesele do znajomych 8) . Jak będzie trzeba i decyzja zapadnie to w zasadzie każde weekendowe pół dnia sobie zarezerwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moratar Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 20.08 to już za tydzień, napewno będę.Czy jazda po osemce też będzie ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 niestety u mnie 20.08 odpada :-(. ma być u mnie jakiś rodzinny spęd, obecność obowiązkowa. może udałobymi sie na godzinke, dwie ,ale to już nie to :-/. czekam na decyzje Tomka, a potem coś sie wykombunuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 20.08 - jeszcze bez prawka bede ;) Ale licze bardzo mocno na jesienna edycje. Mam nadzieje ze nie bedzie wczesniej niz pod koniec wrzesnia :( Pozdro @ll moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi