mwichan Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Witam chciałbym sie dowiedziec czy da sie włożyć jakaś szerszą oponke do obręcz rometowskich ?? Odpowiedzi miło widziane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 do ogarka mozesz śmiało włożyc 17" 2,75 na tył. z przodu gorzej z powodu błotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 ja w simsonku mam szerszą oponke z tyłu niż normalna , i normalnie jeżdrze , a mój koleś wczoraj wstawił do simka s 51 opone na przód od simka sr 50 hihihiihih. nie ma co sie śmiać jak by wstawił takom samą na tył to normalnie supermoto . :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 wstawil opone czy kolo ?? bo jakos nie widze mozliwosci wlozenia samej opony :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Polak potrafi :)... Ale jesli wstawil kolo to respekt dla niego... Ciekawe jaka predkosc rozwinal :evil:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Ten koleś wstawił, całe przednie zawiesznie wraz z oponką...Może uda mi sie wstawic fote...Może dzisiaj... [ Dopisane: 24-07-2005, 10:45 ]Predkosc się duzo nie zmienia, bo to koło na przod...chociaz moze, ja dokladnie nie wiem, wiec poprawcie mnie jak zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 predkosc sie nie moze zmienic bo to jest przednie kolo i nie ma nic wspulnego z v-max(chyba ze bedzie duzzooo szersze od standardu:D to v-max troszke spadnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Mi raczej chodzilo o bezpieczenstwo jazdy takim wynalazkiem :evil:. A nie o mozliwosci :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 no nie jest zbyt przyjemnie na tym jeździć ponieważ te koło ma centre :-D ,i strach wchodzić w zakręty bo tan opona sie ślizga i można łatwo załapać gruche :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 załozyłem na tylna obrecz charta oponke 120/70 17'przednia z jakiegos wiekszego japonczykawyglada bardzo ładnie taki mały walec :)weszła z wielkim trudem http://www.bikepics.com/pictures/246704/ taka fotka podgladowa jak to wyglada :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 predkosc sie nie moze zmienic bo to jest przednie kolo i nie ma nic wspulnego z v-max Ja w swoim simsonku Sr 53 miałem ślimak do licznika w przednim kole :) :arrow: :mrgreen: [ Dopisane: 25-07-2005' date=' 14:01[/i'] ]sorki chyba pomyłka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 ja do ogara na tyl wladowalem opone od scigacza jak w standardzie ma 2,75X17 to ja mam teraz chyba 4. sprawdze to jeszcze dzis. musze przyznac ze jets naprawde kozackie a kapec ledwie miesci sie w wahaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 ja do ogara na tyl wladowalem opone od scigacza jak w standardzie ma 2' date='75X17 to ja mam teraz chyba 4[/quote']4 cale ? To 11cm z hakiem. Masz moze fote ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 ja do ogara na tyl wladowalem opone od scigacza jak w standardzie ma 2' date='75X17 to ja mam teraz chyba 4. sprawdze to jeszcze dzis. musze przyznac ze jets naprawde kozackie a kapec ledwie miesci sie w wahaczu[/quote'] detkowa czy bez??? mi 3,75 bezdetkowa nie miescila sie w wachaczu, na felge ledwo weszla http://members.lycos.co.uk/pawelroszkowski/mbx6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 3,50 x 16 i wygląda zajebiscie a i się zmiesciła . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi