wats Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 A mnie zatrzymali 2 jacys młodzi i w miare fajni. O ile można to tak nazwac ;] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jadę sobie kiedyś polną drogą, to było niedługo po tym jak zakupiłem mojego ogarka. Oczywiście nie miałem przy sobie żadnych dokumentów (bo jeszcze nie zdązyłem załatwić tych wszystkich formalności) i kasku.Nagle z przeciwka jedzie straż miejska, no to ja nic, i tak bym nie zdążył zawrócić. Jadę sobie grzecznie z prawej strony, no to oni też na prawą, no to ja jeszcze bardziej ale zajechali mi drogę i się musiałem zatrzymać. No to zaraz oni do mnie - gdzie kask?! Zacząłem się tłumaczyć, że to tylko polna droga, że tylko na chwilę wyjechałem, no to oni o karte mnie się pytają, a tu również guzik bo miałem tylko rowerową i to nie przy sobie :roll: . Trochę na mnie nakrzyczeli, ale i tak byli spoko, kazali mi tylko wrócić do domu i jeździć z garnkiem na głowie. Miałem wtedy duże szczęście. A teraz mam przy sobie zawsze dokumenty, kartę niedawno zrobiłem i juz spokojnie jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 No tak czytam te posty i niewiem czy mam sie śmiac czy płakać!Wcześniej napisał że powiedział do policjanta że to jest droga dojazdowa i że może mu naskoczyć. Policjant może Ci tak zrobić że zapłacisz i 3000zł i nie ma co sie klucic z policjantami bo jak natkniesz sie to ci mandat jeszcze wstawią za bzdety!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 wiadomo zalerzy od typa ale fakt faktem wg prawa moze takiemu naskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 A z tą strażą miejską to bym sie nie przejmował gdzies w trawe zjechał bo bez policjanta obok nie maja prawa zatrzymac pojazdu straz miejska moze tylko sprawdzac stojacy pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jesli by bylo tak jak mowisz to za jazde na motocrossach po torze by scigali a co ty myslisz ze crossowki kupujesz w warzywniaku ??to ze ich sie nie rejestruje to nie znaczy ze nie maja zadnych papierow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 proste bawią się w zabawę p;od tytułem:"zły glina-dobry glina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 no wiadomo ale nie rejestrujesz czegos takiego. Rozkmin taki wypadek:Jezdzisz sobie po swoim podworku ogrodzonym badz nie, na moto, ma policja prawo sie dopierdzielic??? 8O nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 podworko podworkiem, a las czy droga lesna bedaca wlasoscia panstwa to tez inna sprawagdyby bylo podejzenie ze moto jest kradzione to i do piwnicy ci zejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 no to wiadomo , ja ciagle mowie o terenie prywatnym :-) gdyby bylo podejzenie ze moto jest kradzione to i do piwnicy ci zejdaPrawda, ale ja nie o takich przyadkach mowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 siema :) a mnie pały złapały jak przejezdzałem przez jakos wioche 15km od domu z dwoma bracmi oni w kaskach a ja bez sie woże - policjant wystawil ręke za szybę i mi pokazuje zebym sie zatrzymał to sie zatrzymalem a on od razu gdzie kask!!? a ja cieniutkim glosikiem mówie mu ze dopiero ogara dostałem i ,ze jeszcze nie kupiłem kasku ale dodałem że jak dojade do domu to jade i od razu kupuje kask, koleś poklepał jeszcze troche i powiedział ze powinien mi powietrze spuscic z koł (starałem sie nie smiać :mrgreen: ) to ja znowu ze napweno jak dojade do domu to kask kupie i będe w nim jezdził , to on jeszcze dodł ze mnie zapamięta to ja mu mówie dobra i pojechał. Ja z uśmiechem pojechałem dalej, a dokumętów i karty motorowerowej nie miałem. :D HWDP policja nie jest taka zła :( :D pozdro :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dla mnie podstawą jest jeździć w pełni legalnie.... moto zawsze opłacone karta zawsze przy sobie, kask zawsze na głowie..... z kaskiem to nie chodzi oto że boje sie że policja mnie złapie tylko oto że poprostu czuje sie bezpieczniej... gleba przy 90km/h bez kasku może skończyć się tragicznie..... Pozatym wole pojeździć na mojej w pełni legalnej suczce :):D która jest w dodatku szybsza niż jakaś tm wsk :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 A z tą strażą miejską to bym sie nie przejmował gdzies w trawe zjechał bo bez policjanta obok nie maja prawa zatrzymac pojazdu straz miejska moze tylko sprawdzac stojacy pojazd a ty skad to wiesz??? jezeli nie moga to dlaczego woza ze soba lizaka i raz mnie zatrzymali na piotrkowskiej jak jeszcze ogarkiem smigalem??? oni teraz nawet mandaty moga wlepic(mi o maly wlos nie dali) Dla mnie podstawą jest jeździć w pełni legalnie.... moto zawsze opłacone karta zawsze przy sobie' date=' kask zawsze na głowie..... [/quote']dokladnie, tak samo jest ze mna. pelen legal to podstawa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja pie**ole, co za temat :? Powinni wam nakopać za takie jazdy bez papierów. I za nieumiejętność pisania po polsku Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja pi**dole' date=' co za temat :? Powinni wam nakopać za takie jazdy bez papierów. I za nieumiejętność pisania po polsku[/quote'] kopać to powinni za brawurową jazde :):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi