PTASZYNA Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 niezbyt fajny widok....... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 bueee... myć potem takie moto z krwi i całej reszty... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 rotten tez, ale jest jeszcze jedna, bardziej hardcorowa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 rotten tez, ale jest jeszcze jedna, bardziej hardcorowa :twisted: Czyżby Ogrish? Ja nie wchodziłem, ale słyszałem i widziałem jeden filmik. Nie wiedziałem, że ludzie tak robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 8O O cholera. Jak bym mial myc ten motor to chyba bym sie pozygal :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 rotten tez, ale jest jeszcze jedna, bardziej hardcorowa poprosze na P.W jezeli mozna 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 rotten tez, ale jest jeszcze jedna, bardziej hardcorowa poprosze na P.W jezeli mozna 8) Ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 rotten tez, ale jest jeszcze jedna, bardziej hardcorowa poprosze na P.W jezeli mozna 8) Ja tez poprosze ło bosho no macie - na wlasna odpowiedzialnosc +18http://www.ogrish.com/index.html Ale sieczka na moto :D. Gosc musial miec niezapomnianie przezycia ... :D - szczegolnie w otwartym kasku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja ostatnio miałem bliskie spotkanie 3-go stopnia z sarną przy 80 km/h. Naszczęście jechałem puszką, ale i tak skubana narobiła mi kupe strat. Wyskoczyła z prawej strony z rowu, nawet na hamulec nie zdążyłem nacisnąć. Cieszę się że nie jechałem CBR'ą bo mogłoby się to skończyć tragicznie. Uważajcie ludzie na siebie, bo nigdy nie wiadomo co może sie zdażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Z tego co wyczytalem to ten koles ktory przecial sarne na pol pochodzi z... Warszawy :)Cheh nie ma to jak polski akcent :)o kur.... zobaczcie na ogrishu z 30 czerwca wypadek z poznania ja pier... a wczoraj w poznaniu jakis dres dzgna w tramwaju dwie osoby noze, jak tak dalej pojdzie to bede bal sie jezdzic po pzna nie tylko moto ale nawet komunikacja miejska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 ja tesh na pw poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green-kesy Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Icea_PL już podał :Pa jak zobaczyłem ten wypadek w Poznaniu, to autentycznie myślałem, że pawia strzele (chodzi o tą trzecią, albo czwartą fotkę, kto widział, ten wie :? ).Cholera nie wiem, czy w nocy zasnę :? Ludzie nie wchodźcie (domyślam sie jak podziała moje ostrzeżenie :P ) :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 o kurde jak pomysle że kiedyś tak moge wyglądać :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrubo Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 o fuck! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi