ukasz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Fajnie jeżdżą, ale do ghostridera mimo wszystko daleko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 w czym im dalego do ghostridera Ukasz? :banghead: ...chyba w przekrętach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jak to jest, że Ci którym się wydaje że mają dużo w spodniach, zawsze mają mało pod sufitem???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 a Ci co maja malo w spodniach wydaje sie ze maja duzo pod sufitem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 bo gdzies materie trzeba upchac, skad tylko przekonanie ze wszyscy maja po równo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Przynajmniej już wiadomo, skąd przydomek 'dawcy'.Dla mnie ci goście to skończone matoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 http://www.maxior.pl/?p=index&id=805&17http://www.maxior.pl/?p=index&id=991&17http://www.maxior.pl/?p=index&id=1189&17 PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Panowie, nie pier...cie, który z Was nie dawał ostro na publicznej drodze?!? Który z Was odkręca tylko podczas treningów na torze w Poznaniu? Który z Was jeździ na treningi do Poznania?Prawda jest taka, że każdy z nas kiedyś robił to co ci goście na filmie, może nie w takim ruchu i nie dbając o sprzęt (domyślam się że niewielu z nas ma możliwość katowania nieswojego moto), ale bądź co bądź na publicznych drogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 przeciez nikt tu nie twierdzi ze jezdzimy pomalu i zgodnie z przepisami :) ja tez przeginam czesto ale nigdy przy takiej ilosci aut nie odkrecam ile wejdzie jadac lewym pasem, nie wspominajac o innych akcjach ktorych nie bede wymienial bo bym musial do jutra pisac.dzisiaj mialem jade probna banditem 650s tylko godzinka z groszami ale troche smignolem, i nie wiem czy to przez upal czy co ale dzisiaj na miescie to byla masakra, jade miedzy furami to tu to tam ktos wyjedzie, stary dziadek w mercedesie 230 kompresor blokowal mi droge normalnie na zywcazebym go nie wyprzedil i jeszcze chamsko mi machal przez okno jak tylko przymierzalem sie do wyprzedenia, w sumie to nawet na tej waskiej drodze bym go nie lykal bo smigalem w koszulce i gleby wolalbym nie miec ale go podpuszczalem. dlatego mysle ze chlopaki naprawde jechali na maxa, i mogliby smialo jechac na TT.[/img] [ Dopisane: 23-06-2005, 17:25 ]cos fotki bandita nie chca sie wkleic to dodam do profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 trzeba miec nasrane we glowie' date=' zeby tak jezdzic po publicznych drogach. Tyle w temacie. Przekonywanie, ze umieja i sa profesjonalistami jakos do mnie nie dociera i nie dotrze. Debilizm. Po prostu.[/quote'] dokładnie tak... pomyślcie, co byście mówili, gdyby jeden z nich wpie**olił się w samochód waszej żony na przykład :) PROFESJONALIŚCI POKAZUJĄ WSZYSTKO CO POTRAFIĄ NA TORZE pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 w czym im dalego do ghostridera Ukasz? :) ...chyba w przekrętach :P No ogólnie, filmik raczej spokojny - jeżeli porównywać go do GR :) Ale całkiem fajnie jeżdżą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 no ja myślę, że ci goście są bardziej nienormalni od GR :) nie ujmując oczywiście jemu głupoty. Bo ja myślę, tamten kiciarz ma jednak przeskalowany licznik. No chyba, że w GSXRze cyfrowy prędkościomierz pokazuje prędkośc z takim opóźnieniem, bo przy dojazdach do skrzyżowania, kiedy prawie sie zatrzymywał prędkościomierz pokazywał 30-40 km/h. To tylko taka moja obserwacja. I gwoli jasności - ja ten filmik zamieściłem, żeby pokazac jak się nie powinno jeździc i jak taka jazda sie może skończyc! :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 trzeba miec nasrane we glowie' date=' zeby tak jezdzic po publicznych drogach. Tyle w temacie. Przekonywanie' date=' ze umieja i sa profesjonalistami jakos do mnie nie dociera i nie dotrze. Debilizm. Po prostu.[/quote''] dokładnie tak... pomyślcie, co byście mówili, gdyby jeden z nich wpie**olił się w samochód waszej żony na przykład :) PROFESJONALIŚCI POKAZUJĄ WSZYSTKO CO POTRAFIĄ NA TORZE pozdro600a godfathers pokazują na TT :twisted: a czemu twierdzisz że to debilizm??? wg mnie to normalna jazda i pacyfikacja :) gdzieś trzeba trenowac przed TT , zreszta Ci kolesie niesmigają 3 sezon tylko dłużej i to na porządnych maszynach :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivacee Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dokladnie. Wyobraz sobie, ze taki profesjonalist, ktory jezdzi wiecej niz 3 sezony, na porzadnej maszynie jadac na gumie kolo przedszkola kasuje Ci dziecko. Pretensij nie masz rozumiem zadnych? W koncu profesjonalista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ee bylo widziec jak ostatnio jechalem' date=' koles w policyjnym mondeo mnie dojsc nie mogl, na odcinku kilku km mialem taka przewage, ze zawrocilem, stanolem,zgasilem moto, postawilem na bocznej, zsiadlem, zdjolem kask, rekawiczki a ten dopiero dojechal do mnie (nie wiedzialem ze mnie bedzie gonil) :-D[/quote']Zaraz,zaraz-jak to sie nazywalo? Mistrz prostej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi