Sylwester Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 To pozostaje pogratulować i oby słuzył ci długo, długo. Banditki też mi sie podobają są dobrym podkładem do stworzenia fajnego streeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Gratulacje , dlugiej, bezproblemowej i rozwaznej exploatacji zycze. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 dla mnie każdy motocykl jest piękny i wyjątkowy, to sie nie bede rozpisywal że ładna maszyna ;)mam nadzieje że bandyta bez ukrytych niespodzianek w silniku ;) jeszcze raz, CONGRATULATION :) :) :) :D :D ;) :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 grtulacje bandity to fajne i ladne sprzety .oby sluzyl dlugo i bezproblemowo.sam nad takim myslalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Gratulacje :) - fajnie ze juz masz coś pożądnego bo ja jeszcze mósze poczekać na takie sprzęty ;) jeszcze raz gratulacje. pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Gratulacje :D Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Gratuluję nowego nabytku, niech Ci służy bezawaryjnie. Ja na eSkę przesiadałem się 5 lat temu z ETZ 251 i śmigam nią po dzień dzisiejszy, bardzo ją sobie chwalę. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 WitamSuzi to dobra firma i niezawodna natoiast bandit to dobry sprzęt baw sie dobrze i uważaj na siebie. :-) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Pare dni temu bylem w Ace Cafe ... pod knajpa non stop ktos cos katuje... klku kolesi ujezdzalo wlasnie bandity i to 600 tki.. i dawali im nie zle w kosc... guma za guma... opony sie pala... widac ze czesto zabawiali sie tak na baditach, a jednak maszynki lataly jak nalezy... dobry wybor...tani a jednoczesnie solidny sprzet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 witam w gronie bandziorów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 i ja witam bandziorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 teraz tylko kominiarka i sam bedziesz BANDIT.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Gratuluję serdecznie!! Uważaj na siebie! :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 No to się naroiło tych bandytów na forum, powodzenia i bezpiecznej jazdy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 I ja witam Bandziorka pozdro==================== GSF 600S FLY AWAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi