wieczny student Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja być za' date=' w piątek będe wolny już o 23:00 [/quote']ja bede mogl tylko w piatek, bo sobota okazala sie zajeta... a chcialbym wreszcie wpaść do was :-). wiec jeżeli bedzie jakies glosowanie co to terminu to moj skromny głosik jest za piatkiem. informacje wzialem z onetu i oczywiście, tak jak to z przepowiadaniem pogody bywa, moze sie ten deszcz wogole nie pojawić... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 W moim sedesie woda wiruje w lewą stronę, co oznacza, że wszystko może się wydarzyć (innymi słowy - każda pogoda jest możliwa). Dlatego też nie mogę pomóc w wyborze terminu, choć dla mnie właśnie sobota...ale jak będzie, tak dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 tralala.w piuntek to mnie nie będzie bo na 10 w sobote mam być na Żeraniu i w stanie odpowiednim,żeby powozić Pana Instruktora po mieście.....to może niedziela?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 to kc-24 :-P. tzn wiecie, ja sie nie czuje najważniejszym czlowiekiem naświecie, zeby nie bylo :-). chciałbym, do was wpaść, ostatnio sie nie dało, bo sesja... wpadlem tylko z rodzicami pod tesco, troche z embem pojeździlim... teraz mam impreze w sobote gdzieś poza wawą i też nie moge wpaść. jeśli nie bede w stanie, to w niedziele do wawy nie wróce :-). zatem jeśli to jakoś wam pomiętosi sprawy organizacyjne to niech zostanie sobota, wpadne następnym razem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 no to robimy głosowanie.najwyżj znowu zaliczę ognisko na trzeźwo :) to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja nie chcę psuć zabawy, dlatego głosować nie będę. Co mogę, to napomknąć, iż w sobotę mam egzamin. Mój rozsądek nakazuje w piątek się pouczyć i pójść spać w miarę rozsądnie. W sobotę natomiast ten sam rozsądek podpowiada odpocząć... Jak będzie, tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 To może i w piątek i w sobotę :) Wtedy wszystkim będzie odpowiadało. Bo tak to nigdy nie dojdziemy do żadnego porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zacznijmy w piątek wieczorem, skończmy w niedzielę nad ranem. A może ognisko całowakacyjne? Takie ognisko otwarte. Zawsze ktoś by tam był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 wrocilem bo kilkudniowej sieciowej absencji. komp sie poszedl teges, zasilacz, plyta i procek poszły z dymem i trzeba było hajs na kompa dołożyć... a w baku rezerwa... z tego co czytałem "aśkowe" sobotnie jeżdżenie i "embowy" sobotni egzamin sa argumentami nieporównywalnie ważniejszymi od mojego picia na sobotniej imprezie... dokładając do tego rezerwe w baq i maciupka ilość złotowek (wystepuja jedynie w wersji metalowej :-() nie biore udział w głosowaniu... jestem zmuszony nie brać... jak to sie mówiło w liceum - "faken" :-/... inną razą. trzymam kciuki zby wam pogoda dopisala. trzymajta sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja osobiście nie będe mógł w dniu dzisiejszym tj. piątek. Tak więc podtrzymuję opcję SOBOTA. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 bosze siwięty..tak to się z motocyklistami dogadać.... :P trudno.ognisko w sobotę.zbiórka o 20 pod tesco.i mam nadzieję,że koniaczek się nie rozmyśli :P do zobaczenia w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja tez mam nadzieje sie nie rozmyslic, choc teraz z jakimkolwiek mysleniem ciezko.. KAC GIGANT mnie trzyma :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Czyli ustalone na sobotę, my być po 24:00 :? Do zobaczyska :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 a mozecie mi przypomniec gdzie :?: bo jakis taki roztargniony jestem :-) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 pod TESCO na KABATACH o 20!w SOBOTĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi