Wazzabii Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 otoz chcialem wam pokazac demo naszego projektu ktore zrobilismy tydzien temu, film nie jest jakis fascynujacy z trickami nie z tego swiatawlasnie musze wychodzic bo jedziemy krecic film, nie z 2 motorami ale z 4-5,mamy samochod, kamere, 3 aparaty cyfrowe, skuter pomocniczy, i 5 motorow oraz las i poligon. zapodaje link do filmu (nie wiem jak tam z ograniczeniami na transfer bedzie;/) walcie prawy myszy na linka i ZAPISZ ELEMENT DOCELOWY JAKOhttp://members.lycos.co.uk/kaminski666/oem/oem.wmvWszelkie prawa zastrzezone, copyright by OEM Team Pila ocencie :)w niedziele bedzie dluzszy film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Qrde mi nie dziala ten link :? O jednak dziala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Filmik bardzo fajny, ogółem fajnie zmontowany, tylko nastepnym razem przyciszcie muzyke zeby bardziej bylo słychać silniczki 8) Gratula :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Nieźle,dobrze zmontowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 cud 8O jak filmik u mnie ruszyl to u kazdego pójdzie :) Wazzabii, przyznaje, DR 125 nadaje sie nie tylko do jazdy po bułki (tak jak to kiedys chyba napisalem) :mrgreen: :) :) czekam na filmik z wieksza ekipą Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 A moge sie zarzucić tutaj zwiastunem naszego filmu czy mam zakładać nowy temat :twisted: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 A moge sie zarzucić tutaj zwiastunem naszego filmu czy mam zakładać nowy temat :twisted: :?:Tutaj :) Za jakis czas sie wypowiem o filmiku tylko mi sie sciagnie xD Pzdr EDIT:Filmik calkiem fajny - tylko nastepnym razem powiezdzcie temu ktory kreci zeby mu sie tak lapy nie trzesly :). :twisted: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 nie sciagne tego filmiku, wchodze na link, wchodzi mi na strone lycosa na twoj "folder" z twoimi plikami i daje na oem nastepnie na oem.wmv i wraca mi spowrotem na strone lycos, hmmno szkoda :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 przecie napisał żeby dać ZAPISZ ELEMENT DOCELOWY JAKO... :D www.dna.fol.pl/DNA.avi :) narazie zwiastun... pełny film wyjdzie dopiero ... za jakiś czas :) Nie czepiać sie muzyki bo film był przerabiany na szybko i nie jest zgrane... Pozdrawiam i czekam na opinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Filmik spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 nie sciagne tego filmiku' date=' wchodze na link, wchodzi mi na strone lycosa na twoj "folder" z twoimi plikami i daje na oem nastepnie na oem.wmv i wraca mi spowrotem na strone lycos [/quote'] Proponuje ściagać spod Internet Explorera, może pomoże. U mnie działo się to samo, jak używałem Opery. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Proponuje ściagać spod Internet Explorera' date=' może pomoże. U mnie działo się to samo, jak używałem Opery. Pozdrawiam[/quote']a no wlasnie, bo ja uzywam opery. przecie napisał żeby dać ZAPISZ ELEMENT DOCELOWY JAKO...tylko ze jak tak dawalem to wyskakiwalo zeby zapisac strone www :) a filmik ekipy DNA :) sciagnalem, ogladnalem, fajny, hehe widze ze sie chlopaki nie nudzicie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 uzyj EXPLORER'a to bedziesz mogl sciagnac bo opera ma cos zbabane. jestem po zdjeciach do filmu OEM Team Pila - Pogon za blotem Reaktywacjadzien pelen wrazen, Przemek Pbs przyliczyl wodowanie w blocie, i minelo troche czasu zanim wyciagnelismy sprzet z blota.co bede gadal pogaze fotki Wodowanie zakonczone no dobra, ale teraz to trzeba wyciagnac nawet rezyser sie poswiecil.... no i wyciagnelismy zeby wyciagnac DT musielismy podlozyc porabane drzewa z wycinki ktore lezaly obok, polozylismy je wzdluz motocykla za kolami, Przemek zczail line holownicza bo ja kiedys widzial na postoju, no i w 5 udalo sie nam wyciagnac maszyne, nie ma tego na filmie bo kamerzysci tez pomagali, w filmie bedzie pokazane jak i opisane jak to sie stalo ze motor tam ugrzazl i na koniec male zapoznanie z dzisiejsza ekipa, ja niestety dzisiaj nie jezdzilem za duzo bo bylem rezyserem i kamerzysta ekipa Yosarian - Michał CzepulonisKosa - Adam Kamiński (moj brat, dlatego DR)Marjan - Marek DziekanPrzemek Pbs - Przemek BujasJulas - Julian Bukowiecki kamerzysci Cietkus - Maciej ZasadaMajkel - Michal DziekanKamien - Marek Kaminski rezyseria Marek Kaminskii inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Ooo to DT ładnie została utopiona ;) ....a tak z ciekawośći ile zajęło wam wyciągnięcie jej z błotka :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jak na dt to naprawde nieźle "zanurkowała"A pamięta ktoś... w Brudnych fotach było zdjęcie jak w błotku stanęła yamaha wr ? to dopiero był wyczyn :) Chyba Dominik zarzucał te foty wtedy ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi