motylek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ludzie zdałam A1 !!! :twisted: :twisted: :twisted: :) za drugim razem ale jest.Szacuneczek również dla mojej siostry która zdawała pierwszy raz na A i też jej się powiodło:)Zdawało 7osób w tym 2 dziołchy czyli ja i siostra...na placyku oblały dwie, a na mieście jedna.Egzaminator spoko;)...chciałam mu się rzucić na szyję w ramach podzięki ,ale powiedział ,że nie przy świadkach :lol: Hehe stresik był ,ale już mam to naszczęście za sobą :DTeraz jestem już prawną motocyklistką :D Pozostało mi tylko czekać 3 tyg na wydanie prawka...i ruraaa ! :D :) Przede mną kolejny etap urzeczywistnia mojego marzenia, czyli zakup moto:)Szukam nsr 125 jeżeli ktoś ma jakąś ciekawą do sprzedania to zapraszam na pw albo gadu... No dobra uciekam na miasto... Trzeba to oblać !!! :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Najszczersze gratulacje motylku, teraz będziesz mogła legalnie jeździć, tylko nie szalej na początku :) Jeździj zgodnie przepisami :) pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 :) teraz tylko :) i będzie :twisted: :mrgreen: pozdrawiam Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 ja rowniez gratuluje teraz yno jazda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Moje gratulacje :) :) Znam to uczucie, ostatnio sam przez to przechodziłem Udanych i szybkich łowów za swoim moto :) i szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 wiedziałem ze sie uda :) Gratulacje! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 również podpisuje sie pod gratulacje.. no i zazdroszcze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 gratulacje!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 heh wiem jak to jest, rok temu tez dawalem na A1 i po zdaniu caly swiat wydawal sie piekny i pozytywny :) :) teraz tylko moto i w trase!! GRATULUJE PozdrawiamMaciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zechciej przyjąć moje najszczersze gratulacje. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 gratki gratki :) 8) Mi jeszcze roczek został zanim będę mogła zdawać na prawko ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 szczerze gratuluję i życze w takim razie sukcesów w poszukiwaniu nsr a potem to już tylko szerokiej i winklowatej drogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 hehe, to napisz jak bedziesz wyjezdzala na trase po wroclawiu na swojej nsr-ce zeby wszyscy wiedzieli ze treba sie pochowac ;) :) ,hehe no żartuje, congratulation ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Brawo, brawo. No to sprzęt pod zgrabną i w trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Poco ci dziewczyno prawko i motocykl .Lepiej poszukaj sobie faceta z moto , nie będzie stresa i koszty bardzo małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi