Vlaad Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ogólnie ... czas na "niejapońca"Czy to znaczy, że XX będzie do wzięcia? Co prawda jak zwykle kasy brak, ale kto wie...... Jakby co to daj mi Jacek znać na PW. Może akurat coś się zmieni.... na VFR-kę też nie miałem kasy :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Co do trypla to zasadniczym plusem takiej maszyny pomijając oczywiście wartości jezdne to to' date=' że lecą na niego laski jak wściekłe[/quote'] ???????? tu się z Tobą nie zgadzam...... Na mnie trypl nie robi niestety wrażenia 8O Dopiero to odkryłem :idea: jak to nie robi wrażenia? chyba jednak trochę robi - skoro zaglądnęłaś do tematu o takiej nazwie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: albo tak nie robi wrażenia ale pociąga :buttrock: pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Hyhyhyhyhyhyhy to looknij na zdjęcia w temacie o CBR 1000 Fireblade. Może mam jakieś szanse:D Szansa jest zawsze :buttrock: Ale mam nadzieję, że nie chcesz dostać szansy, patrząc tylko przez pryzmat maszyny??? :flesje: hehehehe Wiesz, ważny jest człowiek a nie sprzęt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 albo tak nie robi wrażenia ale pociąga a chciałbyś, żeby mnie pociągał??? :flesje: heheehh :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 a chciałbyś' date=' żeby mnie pociągał??? :flesje: heheehh :buttrock: ...hehehehe Wiesz, ważny jest człowiek a nie sprzęt.....[/quote'] Pewnie że bym chciał.... ;) ważny jest człowiek z niezłym sprzętem :) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Pewnie że bym chciał.... ważny jest człowiek z niezłym sprzętem to użyj jakiegoś argumentu, żeby mnie pociągał :buttrock: :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Pewnie że bym chciał.... ważny jest człowiek z niezłym sprzętem to użyj jakiegoś argumentu' date=' żeby mnie pociągał :buttrock: :flesje: ;)[/quote'] Ja się tam chwalić nie lubię :oops: musiałabyś sama zobaczyć i ocenić... :lol: :lol: :lol: ale uwaga - blizszy kontakt grozi utratą zdolności logicznego myslenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 dobra, nie ma sprawy. to kiedy? :buttrock: ale uwaga - blizszy kontakt grozi utratą zdolności logicznego myslenia a to mi już chyba nie grozi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 dobra' date=' nie ma sprawy. to kiedy? :buttrock: ale uwaga - blizszy kontakt grozi utratą zdolności logicznego myslenia a to mi już chyba nie grozi :flesje: kiedy zechcesz byle nie w ten weekend... tylko... zapomniałem dodać - mam trypla jednoosobowego :cry: :cry: :cry: i mozesz tylko popatrzeć :cry: i co teraz ?!? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Marelw - a moze zaprosimu ADU na grial - i przetestuje wszystkie sprzety pokoleji - albo nawet naraz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Marelw - a moze zaprosimu ADU na grial - i przetestuje wszystkie sprzety pokoleji - albo nawet naraz :buttrock: ten grial jakby ktos nie wiedział to grill :flesje::);)i faktycznie byłaby szansa wytestowania wszystkich sprzętów dość dogłębnie...łaj not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Marek tylko uprzedz sąsiadó ze po okolicy beda na gumie sprzety latac zeby po policje nie dzwonili :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ajaki robi wrażenie bo wiesz mam sporą stajnię jak się określisz to mogę zabrać cię jako plecaczek a co polecasz??? :) zawsze można się dostosować. Nie jestem wybredna :buttrock: Ale jeśli właśnie chodzi o trypla' date=' to po pierwsze nie podoba mi się on wizualnie, a po drugie-nie ,,czuje" tej maszyny. Przepraszam za tę opinię wszystkich posiadaczy trypla. A jeśli chodzi o gusta......VFRka750, cebra1000RR Fireblade, 929RR, SV-ka, ZZR, Daytona, GSXR750.... Można by tak wymieniać w nieskończoność, ale prawda jest taka, że praca silnika każdego motocykla jest niesamowita!!! Coś pięknego! To rzuca chyba każdego na kolana. Pozdrawiam serdecznie :flesje: P.S. Panie Starszy, jeśli dobrze pójdzie, to może spotkamy się na rozpoczęciu sezonu na Bemowie ;)[/quote']Co do rozpoczęcia sezonu to mam w planie jeszcze tego, grilla, o którym pisał Palbo czuj się zaproszona nasza księżniczko? :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Pytasz co polecam oczywiście GSXR 750 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Panie starszy - obawiam sie ze an grila si enie załąpies zbo gril bedzie w tygodniu a nie na rozpoczecie - n arozpoczecie to mozemy po paradzie pojechac zaimprezowac do 2oo albo gdies indizej :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi