zooq Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nie chciałbym spamować ale zapodam ciekawą rzecz, możliwe, że znaną, którą wyszperałem w internetowni: http://www.opuszczone.com/ . sam już znalazłem pare fajnych, tajemniczo wręcz wyglądających miejsc gdzie z chęcia się zapuszczę jak czas pozwoli...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ja już zaliczyłem ursus i było fajnie - możan było sobie motorkiem po halach śmigać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Bzyk moze sie orientujesz czy do tych miejsc mozna wejsc bez problemu czy tez sa one na terenie zamknietym?PozdrawiamCrashGirl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 niestety jeszcze tego nie sprawdziłem. jak to zrobie - zaraz powiadomię :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 witamktórejś niedzieli wybrałem się by sprawdzić jedno miejsce: Zakłady Wytwórcze Lamp Elektrycznych i Rtęciowych im.Róży Luksemburg. niestety nie udało się tam wejść.. być może dlatego, że to właśnie niedziela... niedługo, w tygodniu jakoś tam podskoczę i wtedy się obada sprawę. nie wiem czy nie będzie konieczne dogadanie się ze strażnikiem. reszty miejsc jeszcze nie zdążyłem odwiedzić.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 jac os uda ci sie obejzec to dawaj relacje Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 w Szczecinie jest stary browar (poniemiecki) z którego sowieci w latach 40 wyrwali całą instalację. Budynek ma 3 lub 4 pietra wykonany jest z pięknej cegły a na dachu rosną już całkiem spore brzozy :D co ciekawe obiekt ten jest jakieś 7-8km od centrum :)wejść tam jeste raczej trudno i po tak długim czasie stania bez jakiejkolwiek konserwacji raczej dość niebezpiecznie ale dla chcącego nic trudnego.Dla zainteresowanych mowa o budynku na ulicu Ludowej jak dobrze pamietam (okolice zajezdni tramwajowej Golęcino)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zajrzalam i jest pare miejsc w okolicy Poznania ciekawych do zaliczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja już zaliczyłem ursus i było fajnie - możan było sobie motorkiem po halach śmigać :lol: A niewiesz jak cudnie się po tych halach w zimie jezdzi kiedy na dworze mnustwo śniegu leży , i jedynymi miejscami gdzie mozna sobie poszaleć niekoniecznie predkościami rowerowymi są właśnie zakłady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 N o i mnie zaciekawiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 zajrzalem na ta strone - zajebista, zwlaszcza fotorelacja z Czarnobyla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 zajrzalem na ta strone - zajebista' date=' zwlaszcza fotorelacja z Czarnobyla...[/quote']a pamietacie relacje z podrozy do Czarnobyla takiej laski, ktora ponoc pojechala tam motocyklem (ZZR 1100 bodajze)? Oczywiscie relacja ta to totalny fake, o czym wiadomo od dawna, ale na potwierdzenie tego: wczoraj gadalem w Stajence z Chrisem, autorem strony opuszczone.com (nota bede tez motocyklista). No i przewodniczka z Czarnobyla opowiadala mu, ze ta laska przyjechala normalnie busem, miala jedynie na sobie kurtke mototcyklowa i kask... To dla tych ktorzy nadal wierza w te historie :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość korkodylek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 witam widzę że kujawsko pomorskie biedniutko stoi w na tej stronce więc po powrocie do domku uiszczę kilka ciekawych miejsc w sumie to ruinek zamków bo po nich głównie się szlajam pozdrowionka a jak ktoś ma ochote pojeździć po ruinkach to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Na stronie \SPAAM\ znajdziecie wiele opuszczonych miejsc w Polsce. Wiekszość z mazowieckiego lub łódzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Równie opuszczone jak ten temat? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi