steryl Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zejde troche z tematu... Słyszeliście o czymś takim jak WEKTOR 150?? Ogladałem to na targach w Wa-wie' date=' jest nawet opcja z koszem który naprawde wyglada ciekawie... Wygląd fajny, nie wiem jak z jakością... Wracajac do "choperowatych" 50-tek. Widział ktos na żywo (w sensie jazdy) to cudo :-) ? http://allegro.pl/show_item.php?item=46880670 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M28436 Nie jestem pewien czy to to co widziałem też na targach... Ciutek wieksze od motorynki? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Podczas jazdy - nie, w sklepie - tak.Knight to przy nim gigant. Wyglada smiesznie, kola za male, bak za krotki, silniczek mikroskopijny. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 steryl czemu ty chcesz choppera nie uważasz że to co chcesz kupić wygląda jak mocno spasiona motorynka :?: Pomyśl o czymś maprawde pożądnym np jakies fajne enduro może być dt80 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryl Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ...nie uważasz że to co chcesz kupić wygląda jak mocno spasiona motorynka :?: Pomyśl o czymś maprawde pożądnym np jakies fajne enduro może być dt80 ;) Nie, nie uważam. Widziałem to na żywo i napewno nie wyglada jak spasiona motorynka. A przy odrobinie szczęścia mozna znależć 125ke zarejestrowaną na motorower. Enduro - po pierwsze mi sie nie podoba taka bryła motocykla, po drugie jazda enduro po ulicach i centrum dużego miasta to chyba jednak pomyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 po drugie jazda enduro po ulicach i centrum dużego miasta to chyba jednak pomyłka...Sadze ze w takich warunkach enduro sobie swietnie poradzi, chociaz w tym celu najlepsze jest supermoto (np. Derbi Senda). No i takim sprzetem i w las da rade zjechac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 po drugie jazda enduro po ulicach i centrum dużego miasta to chyba jednak pomyłka...ojjj i tu sie mylisz, nawet bardzo ;) 8) enduraki fajnie lykaja dziury, studzienki, krawęzniki i inne "terenowe" ( ;) ) przeszkody ktore sa codziennoscia na naszych ulicach :? wystarczy oczywiscie zalozyc szosowe oponki zeby sie tak szybko niezdzieraly. poza tym silniki maja bardziej "elastyczne" niz "sportowe" 50-ki (o ile w 2T mozna mowic o elastycznosci silnika :) ) mysle ze na miasto sa nawet lepsze niz skuterki , które na tych malych kółkach wpadaja po wahacz w kazda dziurke :mrgreen: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Po tym jak usłyszałem Classic na ulicy uznałem że to nie ma sensu. chodziła jak motorynka z odcążonym wałem :buttrock: Takze kręciła wysoko ale taki dźwięk że posrać się można. To tak jakbyś muchę 100X pogłośnił ;)Co do tego co mówisz o enduro nie zgodzę sie. są one manewrowalne mają dobre zawiechy więc w polsce sa nawet lepsze od ścigów :flesje: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Po tym jak usłyszałem Classic na ulicy uznałem że to nie ma sensu. chodziła jak motorynka z odcążonym wałem :flesje: Takze kręciła wysoko ale taki dźwięk że posrać się można. To tak jakbyś muchę 100X pogłośnił :PCo do tego co mówisz o enduro nie zgodzę sie. są one manewrowalne mają dobre zawiechy więc w polsce sa nawet lepsze od ścigów ;)Nie wiem co Ty za Aprilke slyszales, bo ta, na ktorej jezdzilem napewno nie brzmiala tak jak opisujesz :P Byc moze miala jakis inny tlumik, bo naprawde fajnie gadala :) Zreszta Red Rose jest starsza od Classic'a, dlatego moga inaczej brzmiec :roll: Ja tej drugiej nigdy na zywo nie widzialem/slyszalem.A jesli chodzi o enduro w miescie, to nie mozna powiedziec, ze nie sa dobre do miasta, ale tu chodzi o cos innego...Poprostu Steryl lubi taki styl i dlatego chce chopperka :D A jezeli chcecie go namowic do enduro to zalatwcie mu jakas jazde i pokazcie jaka satysfakcje daje wymiatanie w terenie :buttrock: Ja osobiscie chcialbym miec enduro jako pojazd drugoplanowy ;) Byc moze to przez to, ze nigdy takowym nie jezdzilem i w teren nie utwardzony zapuszczalem sie motorynka, no i raz skuterem :buttrock: Pzdr. dla wszystkich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Chłopaki z działu Enduro ostro przekanója na terenówke ale to sie nie uda. chłopak chce chopera i pewnie zdania nie zmieni to tak jakby nas na jazde szosówką przkonywał :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryl Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Chłopaki z działu Enduro ostro przekanója na terenówke ale to sie nie uda. chłopak chce chopera i pewnie zdania nie zmieni to tak jakby nas na jazde szosówką przkonywał ;) Ĺwieta racja, zresztš chyba nie o to chodzi zeby mnie przekonywać, ot, potrzebuje opinii i porady.No właĹnie.Zerknijcie proszę na to: http://www.aksmoto.pl/gal.htm GILERA - CLASSIC - tak naprawde nazywa sie to EAGLET, niestety słyszałem ze jest kiepsko z częĹciami, ale może KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE cos na temat tego motorka?! No i jeszcze zerknijcie na tej samej stronie na skuterek który mnie fascynuje: HONDA SHADOW (hehe, nazwa jak chopperka ;-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 HmmmNo muszę powiedziec że sprzęcik nie jest zły. Jesli porównywać go do Łoś-a to poprostu wypas ;) Miałem gdzieś fotki tego motoroweru i wyglądał na dobrze zrobionego. Widziałem go też na parkingu i prezentował się dość okazale. Wybór jest prosty: Gilera Albo Aprilia Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Jeszcze cos takiego... Nówka za 3,700PLN. Kumpel takiego sobie kupił ciora go strasznie(200km co niedziele robi) i motorek jeszcze problemów nie robi, silnik jest z hondy dax, wszystkie czesci silnika są dostepne, gorzej podobno z obudowami i różnymi innymi plastikami i delikatnymi czesciami obudowy. On ma rozblokowany wiec duzo lepiej idzie, 60 przekracza napewno, sam nim tak jechałem. Napewno plusem bedzie niskie spalanie, wygodna pozycja(jest wiekszy od jinchenga), dźwiek 4taktu, no i chyba mniejsza awaryjnosc niz 2T. http://www.gardener.pl/strona.php?id=2&PHP...35bfe5903b659f6 (ten przedostatni, z takimi smiesznymi płomieniami(ale spokojnie, kolory mozna sobie wybrac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Hmmm nie zauważyłeś że ten temat jest tak stary ze nawet linki do allegro nie działaja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja mam stycznosc na co dzien z RED ROSE 50 cm z 93r. Ale juz pewnie nikogo to nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 rzemyk90 napisz cos blizej o tym motorowerku bo niebede ukrywal ze mi sie podoba i kiedys myslalem nad jego kupnem. Co prawda teraz napewno takiego nie kupie ale chetnie zaczerpnol bym o nim wiecej info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi