Olsen Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Mnie towarzystwo wyciąga w Bieszczady, w okolice Wetliny. Wyjazd zapowiada się ciekawie, zważywszy że dotychczas nie miałem okazji poprostować tamtejszych winkielków. Oby tylko pogoda dopisała, czego Wam i sobie życzę. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 A ja lecę z kobitą na objazdówkę na Węgry. W planie najpierw Eger (dzień 1), potem Puszta (dzień 2), następnie Balaton (dzień 3) i powrót (dzień 4). W sumie 1850km. Pytanie tylko, czy mała DRZ400S da radę 2 osobom i bagażom :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 No ja tez dodam co planuje a mianowicie wypad start o 10.00 daleko nie jedziemy ale jeden dzionek zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Dziś był grany Kazimierz, Studzianki Pancerne, a na jutro jak wyjdzie to zamierzam śmignać do Kętrzyna i Gierłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 weekend majowy praca i wyjazd na eliminacje MŚ enduro we Włoszech :twisted: wracam za tydzień( o ile drzewa będa miękkie ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Byłem , wróciłem było zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Byłem , wróciłem było zajebiście.Pipcyk, kurna więcej proszę - i jakieś fotki do tego 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Szkoda gadać, musiał bym tu małą epopeje strzelić ;)Fotkami także nie będę zapychać forum.Jak się spotkamy wszystko Ci wyjawię :PZ resztą, rzucam propozycje wyjazdu tam na długi weekend 26/05/2005 w Boże Ciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 nooo widzisz w koncu bym sie pisal, a wycieczke zakonczyl w niedziele koncertem Iron Maiden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 No wizja 26 maja powoli rosnie w sile... Oby tak dalej.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Panowie , konktety!! kto jezie, kto nie jedzie bo trza domki rezerwować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Toś teraz Ryży konkreta walnął, jak nie jedziesz to nie spamuj.... Pipcyk Ja jadę na 99% bo gadałem z moorzynem i sie bierze więc na wache bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 jak nie pusci to sie sam puszcze, nie jestem z tych "pantofli" :):P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Panowie konkrety , lista uczestników pacyfikacji !!!trza robic bo czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Panowie konkrety , lista uczestników pacyfikacji !!!trza robic bo czasu coraz mniejok, ale co z paniami 8O innymi słowy, Pipcyk, gdzie mianowicie te domki i na jakich zasadach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi