Filu Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 No ja pewnie też wpadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Witam.Wystawa bedzie w hali AWF to wiem ,ale mozecie napisac przy jakiej ulicy? :mrgreen: z góry dzieki pazdr. Marymoncka 34, Warszawa-Bielany dojazd: http://www.awf.edu.pl/polska/index.htm pozdro,M Czy mógłby ktoś napisać który budynek to ta hala, na której będzie MBS na tej mapiem którą podał mar95 ? Ten czerwony czy ten w kształcie litery H, a może jeszcze inny? Bo w wawie nigdy nie byłem, a fajnie by było trafić i pooglądać pare piździków :twisted: Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Nie wiem, która to hala. Ale na AWF jest tylko jedna główna brama (ten nr 34) i chyba dwie boczne. Którędy bys nie szedł, na pewno trafisz, bo sie dopytasz. pozdro, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 od głównej bramy prosto i w lewo, później już zobaczysz kolejke po schodkach - to będzie tam :D PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Mam pytanie: w który dzień się wybieracie? Ja raczej w niedzielę, a to m.in. dlatego:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=23143(Nie zamierzam jeździć na kacu.) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 a cenach już wiadomo coś :?: pees. żeby nie było tak jak rok temu, że dla studentów jest zniżka -i wszystko spoko tylko przy kasach się okazało że dla studentów owszem ale tylko AWF-u :D :D :D :Dja nie jestem z AWf a wszedłęm na takowy bilet - jeszcze jak babka sie pytał czy jestem z AWF-u to wyskoczyłem z tekstem "pokazac legitymacje" :twisted: (zdziwiła by sie jakby zobaczyła legitke uczelni pedagogicznej" :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 kurde a ja mam studia w ten weekend :twisted: pasowaloby mi wpasc po "lekcjach" czyli ok 16 a Wy sie ustawiacie na rano :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 btw kiedy jest otwarcie sezonu? wiadomo juz? moze chociaz w tym roku uda mi sie tam byc :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Mi coś pokrzyżowało plany i nie będe mógł z wami za dużo wypić bo o 16:00 muszę się gdzieś stawić w stanie idealnym :D Ale halę odwiedzę, to na którą się ustawiamy?Na 10:00 będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 btw kiedy jest otwarcie sezonu? wiadomo juz? moze chociaz w tym roku uda mi sie tam byc :D:D:D http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=22144 czyli 22-24 kwietnia czytajcie dokładnie tematy :D Gdzie są moderatorzy, hmm ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 A ja w zeszłym roku wszedłem wraz z kumplem na legitkę innej uczelni. Nawet nie ściemniałem tylko ładnie się uśmiechnąłem :D A co do cen na samej imprezie to powiem tylko jedno - moim zdaniem KPINA! Może i zniżają aby nie wracać do firmy z towarem ale wcześniej zaj**iście podbijają ceny. Przykład? Proszę bardzo: W zeszłym roku na motobajzlu w Łodzi kupiłem fajną kurtasię za 490PLN. 2 miechy później na AWF-ie spotykam tego samego sprzedawcę, ta sama kurtasia, tylko cena inna: 720 PLN! Niech po targowaniu spuści do 600 (wątpie) to i tak o 100 przepłacam. Jakoś nie wierzę w jakieś wielkie promocje w Wawie. Ale to tylko moje zdanie. Niech też inni się wypowiedzą, może komuś udało się wyrwać coś po okazji... Mimo wszystko przejadę się aby sobie sprzęty pooglądać. Sądząc po pogodzie to raczej nie uda się pojechać na moto.Uff.. to się napisałem :DPozdrawiam!>> Ja Bol << Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Własnie dostałem Sms'a z Agory. :D Wygralem wejściówki na MBS !! :D Będę na 100 %. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Własnie dostałem Sms'a z Agory. :D Wygralem wejściówki na MBS !! :D Będę na 100 %. 8) OOo 8O Agora wspiera biednych motocyklistów.Cóz to za konkurs? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 no ja własnie wróciłem z MBS - nawet nawet jak na polskie warunki SPORO motocykli - mieści się to na dwóch halach :D Zszokowało mnie to że nawet usiąść nie można było na motocyklu - na BMT siadało sie ile chciało no ale cóż "co kraj to obyczaj" ogólnie wrażenie jak na Polske - myśle że można naprawde pochwalić oraganizatorów udalo sie im :D apropos tych wejściówek - zapytałem " posiadam legitymacje LIcealną czy ona też uprawnia mnie do zniżki tj. bilet w cenie 10zeta " uzyskałem odpowiedz "tak 10zeta prosze i legitke do wglądu" takżez biletami nie ma problemu -bynajmniej ja nie miałem- chyba że jutro zaostrzą rygor ze względu na b.duża ilosc osób bo dziś to :D zainteresowanie na poziomie średnim AAAA byłbym zapomniał jedną b.ważna rzecz nie było tego na BMT -Hostessy (nasze polskie pięknie dzieuchy - tego to mogą nam pozazdrościć :D pozdro. ŚWIR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Wiec jak? Kazdy sobie czy spotykamy sie wspolnie o konkretnej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi