Strzalek Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Polecam użycie uniwersalnego sciągacza takiego z łapkami. Uzywa sie go np do ściągania łozysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Nikt tutaj u mnie tego nie ma :P macie może miejsce w necie gdzie można go dostać ?? Hymm następne pytanie :) ( jak juz będe rozbierał silnik to chce to mieć do końca zaplanowane :D ) można wyjąć z silnika mechanizm dozownika ? Nie korzystam z niego, a to zawsze dodatkowy opór dla silnika ( chyba :? ) A no i czy dużo roboty jest z tym wyjęciem wałka?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 A jesli nie, to wizyta w DOBRYM serwisie, to nie boli - duzo nie powinienes zaplacic, a silniczek zostanie caly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 A jesli nie, to wizyta w DOBRYM serwisie, to nie boli - duzo nie powinienes zaplacic, a silniczek zostanie caly. Uffff to odpada :D najbliższy serwis i to jeszcze dobry jest..... a raczej nie ma go nigdzie w okolicy... jedna wielka klucha...tak to jest, jak się mieszka na takim zadupiu świata :) Ps.: Icea_PL czy mi się wydaje, czy przerzuciłeś się na aprilie 8) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Re: PS (...)Juz jakis kawalek czasu temu. Takie moto pomiedzy DT50 ... a 400cc :twisted:8):twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 można wyjąć z silnika mechanizm dozownika ? Jasne, że można. MOtocykl trosze moze zyska mocy ale minimalnie, więcej poczujesz na rącze gazu jak odłaczysz od niego linke, Bedzie kżej chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 taki sciagacz to nie powinno byc problem kupic (tak mi sie wydaje) idz do jakiegos sklepu z czesciami do samochodow albo moto i powinni miec (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 No właśnie problem, bo nigdzie nie ma i od nikogo nie mam pożyczyć :P No to tak... wyjmuje napęd dozownika, ten wałek o którym jest mowa...hymmm a można coś jeszcze zrobić w środku silnika by dostał troszke mocy ? :) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 No właśnie problem, bo nigdzie nie ma i od nikogo nie mam pożyczyć :) No to tak... wyjmuje napęd dozownika, ten wałek o którym jest mowa...hymmm a można coś jeszcze zrobić w środku silnika by dostał troszke mocy ? :D Pzdr Najpierw naucz się wykorzystywać tę moc którą masz w pełnych 100% :P Strzałek podziwiam Cię za tę anielską cierpliwosc. Naprawde :!: Ja już bym nie wyrobił z 10 razy :P Cieszcie się, że macie takiego wyrozumiałego nauczyciela. BTW Zaraz lece posmigać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Strzałek podziwiam Cię za tę anielską cierpliwosc. Naprawde Ja już bym nie wyrobił z 10 razy Może kaieyś medal za to dostane :roll: Jakoś musze wyrobic norme dobrych uczynków dzienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Wiem...to było pytanie w rodzaju co zrobić by simson jechał 100 km/h :) Za jakis czas biore sie za silnik i pytam czy tam w środku można coś jeszcze wyknobić :P chyba nie :P więc reszte zostawiam w spokoju :P Najpierw naucz się wykorzystywać tę moc którą masz w pełnych 100% Oj to jest 50 ccm i za dużo tej mocy nie ma :P jedyne rozwiązanie to kupić coś mocniejszego, a tak się składa że takie mam plany :P Może kaieyś medal za to dostane Jak będzie okazja :P Strzałek podziwiam Cię za tę anielską cierpliwosc. Naprawde Wierz mi, że ja też :D Już tyle mi pomógł, że jestem bardzo wdzięczny :P Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam! Mam pytanie... Czy za 1200 euro w Niemczech kupię DT125; rocznik 96 wzwyż, nie wymagającej wkładu finansowego, w bdb stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Pogadaj z Endurasem, on niedawno kupił DT 125, rocznik 97, sprowadzoną z Niemiec jeśli sie nie myle to za 2500zł, sam też myśle żeby coś sprowadzić i zarobić na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam! Mam pytanie... Czy za 1200 euro w Niemczech kupię DT125; rocznik 96 wzwyż, nie wymagającej wkładu finansowego, w bdb stanie?www.ebay.de www.mobile.de i sam możesz zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam! Mam pytanie... Czy za 1200 euro w Niemczech kupię DT125; rocznik 96 wzwyż, nie wymagającej wkładu finansowego, w bdb stanie?Kumpel kupil za cos kolo tego po prostu piekna sztuke. Zadnej ryski, jeszcze zblokowana 2000rok. Do tego dochodza jeszcze koszty rejestracji. Za 700euro kupil rocznik 1997 w dobrym stanie tylko nie bylo kawalka gabki w siedzeniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi