ucio Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Chopaaaki co to za naklejki bo nie jestem wtajemniczony? Z gołymi babami :biggrin: P.S. Spokojna głowa bandit, nikogo nie pominę Edytowane 1 Marca 2008 przez ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Chopaaaki co to za naklejki bo nie jestem wtajemniczony? Forum Motocyklistow ---> Przy Piwie ---> Przyklejone ----> Patrz w lusterka motocykle są wszędzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Z gołymi babami :buttrock: P.S. Spokojna głowa bandit, nikogo nie pominę[/quo UCIO- zapraszam do SEMATY z naklejkami :crossy: p.s. moze wreszcie zarejestruje machine bo mam dosyc jazdy na francuskiej tablicy i udawania turysty Fransua ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 P.S. Spokojna głowa bandit, nikogo nie pominęNo! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ucio a starych znajomych będziesz pamiętał? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Chopaki, najświeższe wiadomości: naklejki będą u mnie jutro późnym wieczorem, pojutrze możemy zacząć się oklejać :) I nie martwić się, każdy dostanie swoją działę, którą oklei swoją furę i inne zaprzyjaźnione!!! ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ucio WIELKI :) czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To ja moge Cie Ucio odciazyc nieco i poprzekazywac dalej badz juz do miejsc docelowych OSK itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ucio, a wiela tego bedziesz miał? pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mip44 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Pytanie oczywiste:Jak, kiedy i za ile??? Ponakleja się a co :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ucio ja tez poprosze kilka sztuk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Mam!!! :icon_mrgreen: Przyjechały. Chce ktoś? :) ucio P.S. Saska, kilka setek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 To moze by tak sie ustawic np na solnym jutro czy pojutrze wieczorem i bys je jakos rozdzielil??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVeWroc Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 To moze by tak sie ustawic np na solnym jutro czy pojutrze wieczorem i bys je jakos rozdzielil??? niezly pomysl... g 21 ??? PozdrDaVe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Dobry pomysł. Jutro 21 - Solny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi