m16 Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 zgadza sie ale co do praktyki to ja mam 20 h :] nie wiem od czego to zalezy:?? Wiem tyle, ze powinno byc 30 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 wsumie to i tak za dużo - koleś mi mówił jak 8semke opanuje to już mam z głowy egzamin reszta jest prosta a jak jeszcze dodatkowo mam wprawe bo już jeżdże motocyklem - to żekomo nie jest trudno powiedział mi też że jak po 5 h sobie bede radził to wystawi mi papier -cobym wczesniej zapisał sie na egzamin-a w oczekiwaniu smigał sobie i po egzaminie tez bede mógł jak mnie będzie cisneło a jeszcze nie bede mial - ma mi zostawić 5 h :) - fajny układ pozdro. ŚWIR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Dawno juz tu nie zagladalem :D Wiec tak w ta srode tz. 23-02-2005 mam egzamin teoretyczny z A i B, po czym zapisuje sie na najblizszy egzamin praktyczny z B. Egzaminy praktyczne na kat. A sa zawieszone do marca, ale wszystko zalezy od pogody, bo jezeli bedzie kiepska to beda jeszcze pozniej :cry: Pozdro dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 WitamPanowie ile kosztuje teraz prawko kat.A, kumpel chce sobie zrobić, ja płaciłem jeszcze cos ok. 600 zl z wszystkim ale chyba podrożało??? Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 zgadza sie ale co do praktyki to ja mam 20 h :] nie wiem od czego to zalezy:?? Wiem tyle, ze powinno byc 30 :)źle wiesz :P godzin jest 20.właśnie czekam na wiosnę,żeby je wyjeździć(teorię już mam z głowy od listopada.hihi),bo moja szkoła akurat robi sobie przerwę zimową.cóż....ale przynajmniej zapłaciłam tylko 500 zł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Czesc wszystkim!!!Zdalem dzisiaj egzamin praktyczny kat.B ;) Jutro prawdopodobnie ide zapisac sie na praktyczny z A.Pozdro dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 źle wiesz godzin jest 20.właśnie czekam na wiosnę,żeby je wyjeździćZwracam honor - okazalo sie, ze na karcie mam miejsce na 30 bo daja te same blankiety co na B :oops:Witam Panowie ile kosztuje teraz prawko kat.A, kumpel chce sobie zrobić, ja płaciłem jeszcze cos ok. 600 zl z wszystkim ale chyba podrożało???Ja placilem 500 zlZdalem dzisiaj egzamin praktyczny kat.B :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 WitamPanowie ile kosztuje teraz prawko kat.A' date=' kumpel chce sobie zrobić, ja płaciłem jeszcze cos ok. 600 zl z wszystkim ale chyba podrożało???[/quote'] W Gdańsku teraz kosztuje jakieś 1100 zeta. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 W warszawie zalezy jaka szkola, w okolicach 1000zł Wlasnie czekam na poprawe pogody na egzamin praktyczny A... miałem juz jeden termin... ale został odwołany bo śnieg bo zimno itp :) ale z tego co widać za oknem szybko nie zegzaminu.... :/ dosypało tyle śniegu (jak na wawe sporo :)) że zanim to wszytko odplynie to bedzie polowa sezonu... ;) na odlewniczej określili sie tak że temperatora musi byc w okolicach 0 stopni i nie moze byc zadnego sniegu nie wspominajac juz o lodzie ;) heh ale za pare dni mam B taki z tego plus że B zawsze jest nie ma odwołania ze wzgledu na pogode a przynajmniej się z tym nie spotkałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Z egzaminami to czekają do roztopów, ale z kursami bywa różnie. Ja osobiście kręciłem ósemki eSHaeLką w lutym :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusownik Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Witam... No ja sie przejechalem troszke na tym oczekiwaniu na kurs kat A. Odlozylem sobie te przyjemnosc na pol roku i cena podskoczyla w tym czasie o 100% Tak wiec ostatnio w Słupsku placilem za kurs i egzamin z badniami prawie 1000 pln. Poza tym rozpoczalem kurs zima i niestety musialem czekac na egzamin do wiosny... Tak wiec bylem zly jak dzik i jedzilem niestety na dziko......czyli dokladnie tak jak robie juz od 10 lat... Ale w koncu trzeba bylo cos z tym zrobic bo brak kategorii motocykowej strasznie kluje w dupe, zwlaszcza latem... Pozdrawiam brac motocyklowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 no a ja dziś dostaje telefon tj. 1 kwietnia2005 za oknem 15 stopni - a pani ze szkoły jazdy mówi mi ze jutro o 9 rano to bedzie tak zimno że nie da rady i jady będa za tydzien dopiero BO JEST ZIMNO JAK NARAZIE :clap: :clap: :clap: ;) chyba jej w głowe - co za muł jakiś bagienny z tej baby :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 no a ja dziś dostaje telefon tj. 1 kwietnia2005 za oknem 15 stopni - a pani ze szkoły jazdy mówi mi ze jutro o 9 rano to bedzie tak zimno że nie da rady i jady będa za tydzien dopiero BO JEST ZIMNO JAK NARAZIE :clap: :clap: :clap: ;) chyba jej w głowe - co za muł jakiś bagienny z tej baby :PAle masz lipe. Ja zdalem kat.A dokladnie tydzien temu, za pierwszym razem :twisted: . Teraz juz tylko czekam na plstik 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 no a ja dziś dostaje telefon tj. 1 kwietnia2005 za oknem 15 stopni - a pani ze szkoły jazdy mówi mi ze jutro o 9 rano to bedzie tak zimno że nie da rady i jady będa za tydzien dopiero BO JEST ZIMNO JAK NARAZIE chyba jej w głowe - co za muł jakiś bagienny z tej baby LOOOOOOOOOOOLJa krecilem osemki jak bylo ponizej zera :clap:Jedyny warunek to nic nie kapie z nieba i nie jest slisko ;) PS: Dzisiaj odebralem zaswiadeczenie o ukonczeniu obu kursow - jutro z ranca ide sie zapisac na egzamin :mrgreen: Ja zdalem kat.A dokladnie tydzien temu, za pierwszym razem :clap: :clap: :puchar: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkusi1 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Witam,jak widać (przynajmniej na śląsku) do końca miesiąca będą już dodatnie temperatury,średnio w okolicach 7 stopni. Wiecie może,czy przy takich temperaturach OSK realizuje już szkolenie praktycznie ? Teorie zdawałem w październiku i nie ukrywam ,że nie mogę już wytrzymać ;( Edytowane 7 Marca 2018 przez tomkusi1 Cytuj Jeszcze zbyt młody na motocyklistę,lecz ten czas nadejdzie ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi