przemek96 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Fajnie, bo kult vr46 pozostaje z zawodnikami z akademii. No i przez to że Fabio nie dojechał, jest jakaś szansa na ciekawe pojedynki do końca sezonu i walka o każdy punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 To Fabio dostał w koncu long plenatly, czy nie, bo się pogubiłem... bo miał niby dostać... na Silverstone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Dostał, niby Yamaha protestuje, ale nie ma odwołania od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 W dniu 29.06.2022 o 20:17, przemek96 napisał: Dostał, niby Yamaha protestuje, ale nie ma odwołania od tego. Tu akurat sie zgadzam… pojechal po bandzie i niech poniesie tego konsekwencje!!! Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Lipca 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Pecco wywinął numer na Ibizie https://www.scigacz.pl/Pecco,Bagnaia,spowodowal,wypadek,Byl,kompletnie,pijany,Szok,w,srodowisku,MotoGP,45368.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Tak mu kibicowałem... ciekawe co dalej zrobi Ducati. Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) No też mu kibicowałem... Kurde, zapominamy, że to także ludzie ( a jednak nie kosmici), mają swoje przywary, lub "ciemne strony"... Psychika ehhh....to jest coś, na czym można robić doktoraty i profesury, a i tak do końca się jej nie pozna... Podobno Stoner był na przymiarce kombinezonu...wraca na motocykl? Edytowane 7 Lipca 2022 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Z racji, że dzisiaj byłem zaangażowany patriotycznie, nie dane mi było oglądać na żywo... Czy może ktoś krótko opisać dzisiejsze wyścigi... co się stało z Bestią ect... Z góry dziękuję 🙂 P.S. Wyniki znam hehehe, dostałem od mojej Kobity screena komórkę hehhe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 polecam śledzić kanał Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 BIMBAK - Dzięki 🙂 (Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Nie moge duzo pisać, bo obgryzlem paluchy... hehehhehehehe... ale sie działo...Bagnaia po mistrzowsku, nie dał sie wyprzedzić najpierw Vinalesowi, a potem Bestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Września 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Ale młody Bastianini nie ma respektu 🙂 Obaj z Peco od przyszłego roku w fabrycznym teamie Ducati, ciekawe jak poukładają się te relacje bo na pewno ani jeden, ani drugi nie odpuści 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 No piękny spektakl i popis włoskiej ekipy. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Mialem nadzieje se Aleix troche przyspieszy.. ale piekna koncowka byla Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) Aleix- miałem wrażenie, ze po prostu chce dojechać i uciułac trochę punktów, po bezkompromisowym wyprzedzeniu przez Fabio Quartararo...Vinales, miał trochę szansy, ale delikatnie wyjeżdżał, za szeroko, niby napędzać sie do następnego zakrętu, ale w końcu okazało się, że brakuje mu do Pecco... Bestia gonił Pecco, próbując znaleźć jakiś słaby punkt, ale Bagnaia pojechał koncertowo no może...gdyby meta była 5 metrów dalej, Bestia może by wygrał, skubaniec nie odpuścił do końca hehehehhehe.... Aha, wg. szpiegów nie było mowy o "team orders" ... chwali się to a nie tak jak kiedyś w WSBK, Sykes tak zwolnił na korzyść Rei, że aż głupio... Szkoda mi Jacka Millera, ale deko przesadził, zaufał za bardzo niedogrzanym oponom, i po wywrotce, zakończył rywalizację na 18 miejscu... Luca Marini, dla mnie super pojechał, nie szło mu w kwalifikacjach, ale w wyścigu pokazał pazura i dojrzałość, pokazał się Bestii, wyprzedził go, a ten jakby go dźgnęli, obudził się skontrował i wyprzedził Lucę... Ciekawostka, Bestia wykręcił najlepszy czas wyścigu, na ostatnim okrążeniu , na zużytych ( chyba trochę ) oponach... 🙂 Karuzela trwa.... Edytowane 5 Września 2022 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi