Agnes85 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 43 minuty temu, Limo napisał: Przecież masz xjotę ;). Nie szukaj wymówek tylko jedź. Nie szukam. Bardzo chcę ale w chwili obecnej mnie nie stać po prostu. Nawet szukam czasami czy na ostatnią chwile ktoś nie chce taniej odsprzedać biletów 🙂 Teraz to drogi sport na torze...nietety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) 22 minutes ago, Agnes85 said: Nie szukam. Bardzo chcę ale w chwili obecnej mnie nie stać po prostu. Nawet szukam czasami czy na ostatnią chwile ktoś nie chce taniej odsprzedać biletów 🙂 Teraz to drogi sport na torze...nietety... To prawda, ja też z tego względu zrezygnowałem i przeniosłem się na tory crossowe 🙂 Edytowane 30 Października 2020 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 14 godzin temu, Agnes85 napisał: Nie szukam. Bardzo chcę ale w chwili obecnej mnie nie stać po prostu. Nawet szukam czasami czy na ostatnią chwile ktoś nie chce taniej odsprzedać biletów 🙂 Teraz to drogi sport na torze...nietety... na małych torach też jest zabawa a i połamać się można 😛 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 55 minut temu, konrad1f napisał: na małych torach też jest zabawa a i połamać się można 😛 A gdzie te małe tory 😁😁😁? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Szybko tam gdzie wolno na YouTube 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 4 godziny temu, Agnes85 napisał: A gdzie te małe tory 😁😁😁? https://devil-cars.pl/tor Niektóre trudno nazwać torami, natomiast mniejsze obiekty do nauki podstaw, jak najbardziej. Wystarczy nawet jakieś 125ccm. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 8 godzin temu, Agnes85 napisał: A gdzie te małe tory 😁😁😁? choćby stary kisielin 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Prosiłem raz, drugi taz nie mam zamiaru. Urlopik dla obu Panów i będzie spokój. PzdrWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 No jestem pod wrażeniem. Jeśli byłeś pierwszy raz, to naprawdę przyzwoicie. Co tam miałeś pod maską? Pozdr. F. W dniu 31.10.2020 o 05:57, Agnes85 napisał: A gdzie te małe tory 😁😁😁? Jak jesteś z Poz, to zapraszam na Stary Kisielin na szkolenie 🙂 Pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1 godzinę temu, filipr napisał: Jak jesteś z Poz, to zapraszam na Stary Kisielin na szkolenie 🙂 Pozdr. F. Bardzo chętnie, już dostałam info od Konrada.😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1 godzinę temu, Agnes85 napisał: Bardzo chętnie, już dostałam info od Konrada.😁 To widzimy sie z odejsciem zimy na Kisielinie;) Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 12 minut temu, Croowab napisał: To widzimy sie z odejsciem zimy na Kisielinie;) Nie ma problemu 🏍 🚥 📢 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 4 godziny temu, filipr napisał: No jestem pod wrażeniem. Jeśli byłeś pierwszy raz, to naprawdę przyzwoicie. Co tam miałeś pod maską? Dzięki. Tym autem pierwszy raz, wcześniej jeszcze dwa razy, już dość dawno. Pod maską 2.5 TFSI. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 W dniu 27.11.2020 o 11:03, Agnes85 napisał: Bardzo chętnie, już dostałam info od Konrada.😁 Konrad chyba z kim innym jeździ albo sam prowadzi - nie wiem. Muszę się odezwać, to może na wolne jazdy uda mi się załapać. Ja bywam z motoskills. Pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 czasem się zdarzy coś zorganizować ale raczej dla znajomych 😉 @Agnes85 raczej chodziło o to, że nadałem temat Kisielina w ogóle niż o szkolenie 😉 przecież w sumie można się jakąś paczką wybrać niezobowiązująco na kisielin 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi