grizzli Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Szukam b12 pierwszej generacji. Warunek-stuprocentowy oryginał. Tylko naked. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 O matko czyli jednak... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 2 godziny temu, grizzli napisał: Szukam b12 pierwszej generacji. Warunek-stuprocentowy oryginał. Tylko naked. I pewnie tanio ? 🙂 Bo tak mógłbym tutaj Ci poszukać 😛 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Grizzli ... poszukaj lepiej 1400.. bedzie Pan zadowolony! Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 W dniu 29.08.2020 o 13:29, grizzli napisał: Szukam b12 pierwszej generacji. Warunek-stuprocentowy oryginał. Tylko naked. 8 godzin temu, Croowab napisał: Grizzli ... poszukaj lepiej 1400.. bedzie Pan zadowolony! konkretne pytanie/temat ... odpowiedź jak to zwykle na forach 😄 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 21 minut temu, konrad1f napisał: konkretne pytanie/temat ... odpowiedź jak to zwykle na forach 😄 Wiem wiem;) z Grizzlim juz rozmawialismy na ten temat. wiem, ze chce tylko 1200 ale .. I tak swoje powiem;) Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 W dniu 29.08.2020 o 15:38, przemek96 napisał: O matko czyli jednak... 😉 Hehe, a kto mi zabroni być pizgnietym na dekiel 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 12 godzin temu, grizzli napisał: Hehe, a kto mi zabroni być pizgnietym na dekiel 😄 My 🥴 Śpieszmy się kochać Bandity, tak szybko odchodzą... Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 W dniu 29.08.2020 o 15:40, _Monter_ napisał: I pewnie tanio ? 🙂 Bo tak mógłbym tutaj Ci poszukać 😛 Monti, pomyśle, teoretycznie w DE jest drogo, ale sprzęty są konkretne. Na razie rozejrzę się u nas, nie ma pożaru. A czasami też można coś trafić, tylko trzeba być cierpliwym. Dwa już trafiłem, a wiesz, że wymagający jestem 🙂 5 godzin temu, Tommo napisał: My 🥴 Śpieszmy się kochać Bandity, tak szybko odchodzą... 🙂 Wbrew pozorom coś w tym jest. Choć klasykiem nigdy pewnie nie będą. Ale mają klimat i konkretną historię, przynajmniej dla mnie. Co ja za to mogę, że jak się pierwszy raz przejechałem dużym olejakiem, to przepadłem 🙂 Kiedyś moja kumpela obejrzała mojego bandziora, przeczytała napis "Bandit" na owiewce, i powiedziała: "Wy, faceci, jesteście jak takie duże dzieci. Mogłeś już sobie inną nazwę wymyślić i nakleić na motocykl" 😄 A minus nie ode mnie, żeby nie było 🙂 20 godzin temu, Croowab napisał: Wiem wiem;) z Grizzlim juz rozmawialismy na ten temat. wiem, ze chce tylko 1200 ale .. I tak swoje powiem;) A kto powiedział, że przy okazji nie monitoruję, co jest na rynku? Przecież wspomniałem, że olejowo pizgnięty jestem 😄 Obiecałem sobie kiedyś, że trzy generacje w garażu zagoszczą. Miał już być, ale mój klient, któremu serwisuję pierwszą generację, wycofał się z obietnicy sprzedaży. A szkoda, bo choć wizualnie zmęczony, to technicznie fajny. Miał iść u mnie do odnowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Ja tez przegladam czasem.. ale 1400 z ostatniego roku produkcjii.. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Sam już od dłuższego czasu myślę, aby kupić sobie Nakeda - golasy fajnie chłodzą latem. Myślałem o dużym bandycie, albo o Speed Triple. Bandziorem 1250 jeździło mi się całkiem przyjemnie! ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi