heniek128 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Koszt dojazdu-równowartość jednej opony. Pójdą z torbami chłopaki. A ile razy jeździłeś na rundy na jakichkolwiek wyścigach? Jak byś pojeździł to byś wiedział, że koszty są większe nie tylko o dojazd ale i o czas/logistykę. Nie każdy w wyścigach jest krezusem. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 i tu widać że wcale nie trzeba torowych opon i mega sporta żeby latać po torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 weź mi to Kiler pousuwaj bo na większości fotek wygladam jak paralityk :P Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 nie przesadzaj . nikt nie wie który to ty :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A ile razy jeździłeś na rundy na jakichkolwiek wyścigach? Jak byś pojeździł to byś wiedział, że koszty są większe nie tylko o dojazd ale i o czas/logistykę. Nie każdy w wyścigach jest krezusem. Może to jest taki myk żeby ostatecznie usunąć biedotę z rywalizacji, po co się będzie pałętać po torze? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 weź mi to Kiler pousuwaj bo na większości fotek wygladam jak paralityk :PEkipa "chińskie es" :laugh: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 weź mi to Kiler pousuwaj bo na większości fotek wygladam jak paralityk Konrad dobre foty , kiedyś nie pamiętam kiedy to było czy na motopopołudniu czy speedday na podobnym sprzęcie widziałem jednego kozaka który się nie wyjebał wyjeżdżając na zewnętrzną w piach pod dębami i w odróżnieniu do Kondratowicza pojechał dalej , czy to ty chłopie ? jak tak to szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ekipa "chińskie es" :laugh:co się powyginaliśmy to nasze :D Konrad dobre foty , kiedyś nie pamiętam kiedy to było czy na motopopołudniu czy speedday na podobnym sprzęcie widziałem jednego kozaka który się nie wyjebał wyjeżdżając na zewnętrzną w piach pod dębami i w odróżnieniu do Kondratowicza pojechał dalej , czy to ty chłopie ? jak tak to szacunek zdarzało się wy.ebać a czasem udawało się nie wy.ebać :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ja się tam nie znam, ale na crmoto o Poznaniu też już nic nie ma w kalendarzu. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Już jest. Takie coś z pejs_zbuka spid dejowego:"Kochani - nie mogliśmy tego zrobić wcześniej, ale nareszcie, po wielu przygodach prawnych i formalnych mamy przyjemność zaprosić Was wszystkich na Motocyklowe Szkolenia Sportowe organizowane przez firmę Speed Day. Formuła się trochę zmienia, ale esencja, czyli możliwość szkolenia się ze sportowej jazdy motocyklem na torze pozostaje ta sama. Adresując od razu pytania które mogą pojawić się w komentarzach - ceny poszły odrobinę w górę ale staraliśmy się efekty zmian formalnych oraz wszystkich zeszłorocznych "przygód" które nam zafundowano, ograniczyć do minimum i pozostać w tym samym zakresie co konkurencja. Najbliższy termin już 9 kwietnia także spieszcie się z rejestracjami i dajcie znać znajomym. Pogoda na te terminy jest jeszcze trochę kwietniowa ale prognoza z dnia na dzień się poprawia - liczymy że nawet aura ucieszy się z Waszego powrotu na Tor Poznań."I ze strony:pokazuje, że za 13 dni start ;) Edytowane 26 Marca 2018 przez quasimodoo Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Na stronie crmoto.lt przez cały czas można było się zapisać na poznań. Jedyne 7 stówek za za 2 godziny jazdy :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 To spid dej wychodzi taniej... 6 sesji po 20 minut... Czyli 2h latania za 5 stówek ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Może to jest taki myk żeby ostatecznie usunąć biedotę z rywalizacji, po co się będzie pałętać po torze?Prawidłowo. Mamy 2018 rok. Motocykle z lat '90 tych powinny stać w muzeach. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Cholera, a ja właśnie kupiłem kolejny. Ale na tor i tak nie jeżdżę to może być. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Prawidłowo. Mamy 2018 rok. Motocykle z lat '90 tych powinny stać w muzeach. wg mnie lata '90 to najlepsze lata ;) - te sprzęty przeżyją większość z lat 2000+ Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi