Marcus175 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Witam , szukam jakieś strony gdzie będę mieć duży wybór zębatek do łańcucha na koło tylne .Suzuki ts 50 koło tył ogólnie i szukam właśnie zębatki na łańcuch typ 520 . Ktoś wie coś na taki temat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipr Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Na przykład w intermotors nie mają? Albo Larsson? Pozdr.F. Quote https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Czemu chcesz taki wielki łańcuch założyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 kupić jaką ci pasuje i tokarka , frezarka i zrobione :D albo nie ruszać kupionej tylko flnszę/przejściówkę zrobić Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bikestar sklep Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) http://www.jtsprockets.com/catalogueTu jest całkiem przejrzysta wyszukiwarka. Wyszukując po modelu motocykla podane są wartości standardowe, ale widać też inne możliwości zębatek.Warto jednak zwrócić uwagę, żeby poruszać się w zębatkach, które będą miały odpowiedni rozstaw śrub, bo ilość zębów to nie wszystko. Pozdrawiam,Rook Edited February 7, 2017 by Bikestar sklep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus175 Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 ogólnie mam silnik pod 520/525 a zębatkę z tyłu 420 :( i tu mnie boli . jak nie ostatecznie całe koło od ts 250 przeszczepie z bębnem bo mam bębnowe hamulce z tyłu :/ Zaraz sprawdzę stronki . Myślałem kupić zębatkę pod łańcuch 520 tył i tą poprzednią zębatkę 420 na nią natoczyć a z boku zrobić takie połączenie . 420 raczej nie utrzyma 60 koni :/ a do silnika znów nie dobiorę 420 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzoz3k Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 60 koni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus175 Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 no +/- lipa , będę musiał przekładkę ts 250 zrobić :/ robić znów toczenie tarczy zębatej to też koszta bo jest utwardzana a ts 250 miało zębatkę wydaną pod 520 więc pyknie . temat do zamknięcia raczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Pochwal się tym swapem :DO w doope, Marcus, myślisz że rama wydoli? Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus175 Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 Rama wytrzyma bo ją wzmocnie . Ale części boczne nie wytrzymają z pewnością więc do wymiany koło tył na koło od ts 250 wraz z zębatką 520 i hamulcem bębnowym i przednie lagi chciałem podmienić ale potrzebuje wymiarów bo miałem zamiar robić na tarczowe tylko nie mogę znaleźć wymiarów różnych motocykli by podpasywać a półkę razem wymieniać to też ciężka sprawa z dopasowaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 ej nie ma zdjęcia! Quote http://czcross.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus175 Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 a już wiem od czego przód . DT 125 i sprawa jasna :D tył koło ts 250 i już mamy dół zrobiony :D kolejne to ustawienie silnika tak by był równo w ramie . Nie mogę tego wyważyć idealnie bo nie mam narzędzi :/ ale dam rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 ej nie ma zdjęcia! Marcus, mogę? :D Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus175 Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 no właściciel wsk , sam od tego zaczynałem więc jak chce to można mu podesłać zdjęcia lub link :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Ale czy tutaj mogę? :D Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts