KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Tez kiedyś się napaliłem na Imprezkę ...... ale kurde szukałem i szukałem, za dobrze zadbaną sztukę trzeba zapłacić, no ale powodzenia, kibicuje :D p.s. W tym tygodniu odbieram Inter Cooler Wagnera, montujemy i mapujemy ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dokładnie tak może być.Dlatego dałem sobie 12 miesięcy na poszukiwania i samochód nie może mieć więcej jak 100000km przejechane. Zaglądaj czasem na forum Subaru. Może coś się trafi godnego uwagi ;) Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Śledzę cały czas.Pamiętam jakiś czas temu, ktoś wystawił Bloba z jakimś śmiesznym przebiegiem coś ok. 60 tyś km. salon, pierwszy właściciel, igiełka. Nie pamiętam ceny dokładnie ale była absurdalnie wysoka. Mimo to, sprzedał się w dwa dni. Na pewno łatwo nie będzie wyhaczyć ładnej sztuki. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Szukał bym w całej EU ...... no i w firmach które specjalizują się w takich autach, wiem że będzie drożej ale masz pewnosć że sztuka warta ceny a nie jakis ulep. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Evo i STS to chyba jedyne samochody do zabawy które w moich oczach nie muszą być wizualnie lalkami. Obdarty zderzak, źle spasowany błotnik... STI ma być technicznie ok i latać bokiem. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nadaje się nadaje. Trzeba tylko robić to umiejętnie i z wyczuciem. Transfer w EVO też lubi się sypnąć nagle i niespodziewanie. Ale umówmy się, nie do tego stworzono te auta. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ja nabyłem dzisiaj swój osobisty pierwszy prywatny samochód w życiu... długo to trwało :) Może nie w temacie +300 bo to nie ten kaliber ale i tak jest boski. Alfa Giulietta QV. 235km seria. Niby ośka ale lata to to naprawdę świetnie jak na moje samochodowe doświadczenie. Jakaś alfowa szpera i po zakrętach idzie jak gokart. Cieszę się jak dziecko. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Gratki ernest. Bardzo fajne autko. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dzięki. Piec w tym modelu jest naprawdę świetny. 1.75 a ma się wrażenie że jedziesz dużo większą pojemnością. Idzie praktycznie od samego dołu. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dzięki. Piec w tym modelu jest naprawdę świetny. 1.75 a ma się wrażenie że jedziesz dużo większą pojemnością. Idzie praktycznie od samego dołu.Ten sam piec siedzi w leciutkim 4C.Chciałbym tym się przejechać na torze. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Tommo a jechałeś kiedyś GTA 147 albo 156?Tymi nie, ale jeździłem jeszcze większym rodzynem, Alfą 164 Q4. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 STI nie nadaje się do latania bokiem, niestety.Evo tak, Subaru jest za delikatne w serii, nawet STI.Co do latania bokiem to bym polemizował, ale STI faktycznie zejszło na psy. Szwagier zaliczył próg na frezowanej nawierzchni i poza przednimi felgami pie**olnęła przednia szyba.... Stary Bug-eye był pancerny w takich sytuacjach. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 To z kolei nie jest chyba 2007 r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ludzi już poebało z tymi tabletami na desce. Dzisiaj pojeździłem nowym RS3. Diabelski samochód. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ile sobie krzyczy? Jakiś strasznie świecący, jak Psu jaja;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi