Bimbak Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 U mnie lipa na całego. Rękę miałem złamaną i nadal się rehabilituje. Auto jak rozebrałem w grudniu tak dalej stoi :/Muszę dokończyć tempomat, pospawać nowe mocowania pod fotel i poskładać wnętrze które rozbebeszyłem do montażu kilku gadżetów nie związanych z osiągami. Jak to zrobię to lecę do kumpla na wgranie raceroma. Będą flatshifty, lepsza reakcja na gaz, miedzygazy i lounchmode. Ten rok miał być na zestrojenie zawiasu. Na razie kręcenie kierowcą sprawia mi jeszcze ból. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jaki model klocków Tommo? p.s. Szukam opon na lato ..... cos polecacie? Za polecenia gumy za 1000 zł za sztukę to dziekuję :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Ja latam na pilot super sportach i mogę polecić ale tej opony juz nie produkują. Następca PS4S na razie dostępny tylko w rozmiarach 19"+Wcześniej miałem contisport 5 i też spoko, ale szybko się skończyły. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 DS2500. Powinien wystarczyć i na ulicy dramatu nie będzie.Klod jaki masz rozmiar? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Szukam 245/40/18 Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Bimbak, czy można spytać co upalasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Bimbak, czy można spytać co upalasz ?Teraz Mazda MX-5 NC ... także żadne 300KM ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Teraz to chyba tylko trawkę :) Klod chcesz co dobrego w rozsądnych pieniądzach to bierz Nokiany zLine. Miałem i bardzo je chwalę. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Oj tam chwilowe inwalidztwo :d Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Teraz to chyba tylko trawkę :) Klod chcesz co dobrego w rozsądnych pieniądzach to bierz Nokiany zLine. Miałem i bardzo je chwalę. Czyli nie ma co kombinować ...... nie pierwszy polecasz, więc zakupie. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Czy ktoś ma lub użytkował Skodę Superb 3.6 V6? Potrzebuję opinii. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ja jezdzilem 1.6 diesel combi.Bardzo mi sie podobala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ja jezdzilem 1.6 diesel combi.Bardzo mi sie podobala. 1.6 to chyba wcale nie jedzie w tej budzie? Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Jechala zupelnie niezle i ciagnela przyczepe z 2 motocyklami z Berlina na Slask 100 -120 km/h po niemieckiej autostradzie.Po przejechaniu granicy autostrada nie bardzo nadawala sie do jazdy, tak ze szybkosc mocno spadla.Prawde mowiac bylem pozytywnie zaskoczony jej zachowaniem.Z polskiego salonu w latach 90 tych i pierwszy wlasciciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Adam to była 1.9 TDI, w tamtych latach nie było 1.6 diesla. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi