TomaszKoo Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jakie wrażenia? Ktoś był?Z tego co słyszałem:- zakaz driftu- zakręty są płaskie, niewyprofilowane- kary za wyjazd poza tor ?!- średnio rozwiązany zjazd do depo = ułożone opony- motocykle mają być od przyszłego sezonu- drogo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Z onboardów wydaje się, ze jak ktoś dobrze wyjdzie z ostatniego zakrętu to może od razu zaparkować w depo po zewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Albo wpakować się w te opony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 W takiej konfiguracji to chyba zupełnie nie możliwy jest wjazd na tor w trakcie trwania sesji jak np. na sd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 A drogo tzn. ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indoor Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) W MotorMani piszą, że 400 zł za dniówkę. Więc drogo chyba nie jest, cena normalna (w skali europejskiej). Zesztą! Co to w ogóle za narzekanie jest? Mamy drugi tor w Polsce! Może asfalt ma zły kolor? Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Indoor Cytuj LWG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 W MotorMani piszą, że 400 zł za dniówkę. Więc drogo chyba nie jest, cena normalna (w skali europejskiej). Zesztą! Co to w ogóle za narzekanie jest? Mamy drugi tor w Polsce! Może asfalt ma zły kolor?Asfalt moze byc. Tylko te opony krzywo poukladane :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indoor Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ten, tego...Leci ktoś z Podkarpacia pośmigać na track day 22-23 kwietnia? Cytuj LWG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alone Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Tor SilesiaRing w piękny, słoneczny dzień. po trzech sesjach poproszono mnie o pomiar głośności.Mechanik wyciął mi kiedyś jakąś część tłumika, rok później wysypał zatkany czy połamany katalizator i zrobiło się znacznie głośniej.Ale udało się w Poznaniu myślę więc tu nie będzie poblemu, bo nigdzie nie doczytałem się o ograniczeniu.Pomiar wykazał 111dB. Musiałem zjechać.Nigdzie nie doczytałem się w regulaminie toru ani organizatora o badaniach czy ograniczeniu - mowię .Ale jest rozporządzenie ministra - odpowiada.Doradził zmniejszyć o 7-8 dB.Nie przepuszczą więc powyżej 103dB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Hehe, w dupie miałbym rozporządzenie ministra :). Jak nie ma informacji w regulaminie to niech zwracają kasę za wpisowe i dojazd. Patałachy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi