Limo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Limo ja mam całe stadko do utrzymania, dom 160m, 5 kredytów do spłacenia i pensję o połowę mniejszą jak Wy w stolicy :) szału nie ma ale próbuję, sam nie wiem jak to robię ale daję radę :) więc do dzieła Limo. :). Na mnie teraz czekają nowe wyzwania, przy których Tor Poznań wygląda bladziutko ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie, na brak kasy już nie narzekam. Może jeszcze w tym sezonie uda się zrobić tak. https://i.ytimg.com/vi/33r-GQ23s2s/maxresdefault.jpg Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Znaczy się postanowiłeś zostać kierowcą ciężarówki tesco w raju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Za wysokie progi :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kolejny artykulik...http://www.gloswielkopolski.pl/motofakty/aktualnosci/a/nadzwyczajna-kontrola-wojewody-w-automobilklubie-wielkopolski,9376586/ Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Już słyszę turkot toczących się głów po bruku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 I kolejny artykulik, chyba mniej istotny. Ponieważ jednak wpada mi bez szukania, to przekazuję dalejhttp://www.gloswielkopolski.pl/motofakty/aktualnosci/a/automobilklub-wielkopolski-wiemy-ile-mialby-placic-za-tor-poznan-radni-sa-oburzeni,9380842/ Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Jestem ciekawy jak to się zakończy. Jeśli AW nie ma kasy na koncie to będą musieli jakoś zarobić te 600kPln. Myślę, że ceny pójdą w górę co może oznaczać, że będzie luźnej na torze. Z drugiej strony może cześć osób zrezygnować z Poznania na rzecz innych torów, oczywiście za granicą. Edytowane 11 Lutego 2016 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Zasadniczo z Wawy tyle samo na Słowację co do Poznania. Zasadniczo jak ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jestem ciekawy jak to się zakończy. Jeśli AW nie ma kasy na koncie to będą musieli jakoś zarobić te 600kPln.Myślę, że ceny pójdą w górę co może oznaczać, że będzie luźnej na torze. Z drugiej strony może cześć osób zrezygnować z Poznania na rzecz innych torów, oczywiście za granicą. Do d..y z Gdańska mamy wszędzie daleko , wizja toru w 3miasto jeszcze dalsza , pozostaje jazda na dwójce na Autodromie w Pszczółkach ale to już inna para kaloszy :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Tym którzy przeżyli ściganie zazdroszczę :( Poznań nie przeżyje po tym roku i skończą się marzenia o ściganiu. Tak jak Daniel napisał głowy polecą, kasę podwyższą żeby nie stracić i w następnym roku dla 10 chłopa nie będzie sensu organizowania treningów. Miałem nadzieję rozpocząć karierę motocyklową ale prawdopodobnie po pierwszym roku już ją zakończę. Pukam się po głowie, że przez ostanie 8 lat nabrałem tyle kredytów na inne rzeczy rezygnując z marzeń, teraz bym to wszystko odwrotnie poukładał. :( Wkur.... mnie to wszystko ten cały bałagan, AW i inne wszystkie oszustwa. Nie rozumiem tego, że w innych pobliskich krajach nie ma takich problemów, a mają nie jeden tor, prawdziwa polska w systemie z lat 50 :(ale jakoś trzeba będzie sobie radzić ja prawdopodobnie jak to wszystko się skończy uderzę w supermoto i zawody na torach kartingowych. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Spokojnie, będzie jeżdzone w tym i w następnym tylko nikt nie wie na jakich zasadach. AW poszło po bandzie w zasadzie likwidując tanie moto-popołudnia propagujące tzw kulturę sportowej jazdy, alternatyw w postaci grandysa, niemców i innych. Paradoksalnie 10 lat temu były lepsze możliwości rozwoju tej dyscypliny niż obecnie choć pieniędzy w branży było NIEPORÓWNYWALNIE mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Do d..y z Gdańska mamy wszędzie daleko , wizja toru w 3miasto jeszcze dalsza , pozostaje jazda na dwójce na Autodromie w Pszczółkach ale to już inna para kaloszy :sad:Przynajmniej macie Autordrom bo w Warszawie nie ma niczego. Najbliższy Radom Spokojnie, będzie jeżdzone w tym i w następnym tylko nikt nie wie na jakich zasadach. AW poszło po bandzie w zasadzie likwidując tanie moto-popołudnia propagujące tzw kulturę sportowej jazdy, alternatyw w postaci grandysa, niemców i innych. Paradoksalnie 10 lat temu były lepsze możliwości rozwoju tej dyscypliny niż obecnie choć pieniędzy w branży było NIEPORÓWNYWALNIE mniej.Zaczynam się zastanawiać co z voucherami. Czy każą sobie dopłacić jeśli zmieni się cennik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Tez mi sie wydaje ze juz raczej nic sie nie zmieni,pozatym to chyba Jacek tez musi miec podpisane jakies oficjalne umowy z AW na korzystanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luku Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Slovakia Racing podniosła ceny na Fun Cup w najbliższym sezonie, więc na chłopski rozum Poznań powinien na tym zyskać. Gdyby znieśli jeszcze te śmieszne ograniczenia głośności to komplet na każdym SD zapewniony. Cytuj http://www.2BeFast.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi