Limo Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 To bierz się za organizację pucharu 400-ek na kartingu w Koszalinie, zobaczysz jaki to miód ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Tyle, że chyba co roku jest jakiś puchar i jest tylko na rok. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Ano właśnie... Święte słowa prawicie, ale rok temu była Daytona, chłopaki coś tam jechali jeszcze w tym roku, ale chyba marki jako takiej nie było? Honda upusty dawała i wjazdy na SD tylko, coś tak mi się przynajmniej kojarzy - jak źle to poprawcie. A co do nieszczęsnego Hyo, może coś wypali na więcej niż rok, ale to musiałby sporo osób do tego rękę przyłożyć i kto wie... kto wie... - to jest dość fajny filmik pokazujący co to może. Patrząc na różnice w czasach, to 20 s pomiędzy 6tką a tym wyrokuje całkiem, całkiem ;-). Edytowane 13 Listopada 2015 przez rura_sn-n Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Pejser robił puchar Aprilia i nie wiem czy nie było jakiegoś pucharu MVAgusty - tyle, że tak mało było ludzi że było o tym cicho. Daytona była w zeszłym roku. Pozdr. F. Edytowane 14 Listopada 2015 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 To będzie temat w takim razie na dykusję posesyjną... Choć w sumie można by było jakieś uwagi okulnikowe zamieścić, żeby było wiadomo na co zwracać uwagę. Ogólnie jak dla mnie bez sensu są takie jednorazowe zrywy... Albo się coś zaczyna i ciągnie, albo po psi człon zaczynać? Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Rura. Tak coś czuję, że chciałbyś w czymś wystartować ;)Btw. coś mi się kojarzy, że w 2015 miał być też jakiś puchar CBR i zimą były do wyrwania jakieś cbrki w promocyjnych cenach. Z tego też nic nie wyszło chyba. Kolejny offtop, sorrki ;) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 eg mnie to są takie zrywy aby wyczyścić stany magazynowe zeszłorocznych modeli i przy okazji przyciąć trochę hajsu Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 No niekoniecznie, te Daytony teoretycznie były z roku pucharowego, jak było naprawdę to sami zainteresowani wiedzą, co zresztą łatwo stwierdzić, bo jak to Triumph, ma wszędzie dokładną datę produkcji ;-). Właśnie dlatego pisałem, że Hondy miały być ę ą a para poszła w gwizdek bardziej. Filip z moimi umiejętnościami, wagą i gabarytami, to ją sobie mogę chcieć ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Znaczy jak? Mam sobie skrócić nogi? :cool: Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 nie chcę za bardzo wchodzić w dyskusje, nie wiem nad czym sie zastanawiacie, jesli chcecie się pościgać wybierzcie sprawdzone klasy, moto3 dla mnie jest za*eb.... sprawą (nie mówię o Tobie rura Ty masz inne opcje :) ) albo SD Trophy 600 lub 1000 i to sa dla mnie pewne klasy do ścigania w przyszłości, są przedsionkiem do Rooki czy tez MP. Nie kombinujcie za dużo tylko zróbcie konkurencję Łukaszowi, rabinowi czy Kamelowi. Takie jest moje zdanie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Wszystkie puchary markowe to lipa. Jednoroczny temat. Jak dla mnie to szkoda na to czasu. Tak jak pisze Mat. Powinno zostać SDT 600 i 1000, ew. SDT 300 jeśli zebrała by się ekipa. Dalej tak jak jest teraz: w PP 125SP, Moto3 i wyższe. Tylko te niskie klasy powinny być 100% seria, żeby nastolatki bez bogatych ojców miały jakieś szanse, bo teraz to jest wyścig zbrojeń... Kto ma kasę na uzbrojenie moto, ten wygra :] Edytowane 14 Listopada 2015 przez Kamel-JG Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Tylko te niskie klasy powinny być 100% seria, żeby nastolatki bez bogatych ojców miały jakieś szanse, bo teraz to jest wyścig zbrojeń... Kto ma kasę na uzbrojenie moto, ten wygra :] Oby wreszcie takie coś powstało to może będziemy mieli drugiego Błażusiaka w sportach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 a ja właśnie Mario na Ciebie liczyłem w tej klasie Moto3 tak jak Kamel pisze, wszystkie puchary markowe to lipa max na 1 rok byle kasę sobie nabić w prywatne kieszenie, taka jest prawda. Było juz dawne pisane o tym i to przez bardziej doswiadczonych chłopaków z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jak dla mnie Puchar Daytony był świetny, jechali na jednych oponach, bogatsi zakładali rainy na deszcz, wile zmian nie było w motórach..i jeden sezon trwało.. Jak Ktoś brał to w leasing, to szlag go może trafić... Nie wiem kogo to polityka, ale kasa się liczy widocznie ; Moto3 i 125SP super, kocham zapach benzyny z olejem, zapach dwusuwa... niestety w czechach;) Tam to wszystko gra, aż miło, są drogowe wyścigi i śmigają 125 sportproduction, są ss400, light twiny i supermono. Ale w PL się nie da... Na Twoim miejscu Kamil, spróbowałbym też w Czechach treningowo w 125 SP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 napiszę tak, nie znam się na tym ale kto ma problemy w zakretach (speed) to Moto3 jest idealnym sprzętem do treningów rabinek zna ten temat i dobrze pisze.Sam miałbym ochote spróbować ale zdecydowałem że idę innną drogą, zobaczymy co wyjdzie. Przy okazji zapraszam na mój profil facebukowy Mateusz Jagodzinski, zwolenników i przeciwników mojej osoby :) i proszę o wsparcie będzie bardzo trudno ale mam wiarę. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi