jannikiel Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Hehe... ja tak sobie piszę... ale sam coraz mniej jeżdżę po asfaltowej kresce.... Może rzeczywiście Kolega niech się porządnie zastanowi.... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Wuj tam, albo grubo albo wcale. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Limo, w innym temacie w tamtym roku jak ktoś pytał o GSR 600 na pierwsze moto napisałes tak " LimoPROFESJONALISTA - demon prędkościModeratorzy6998 postówWiek: 32Na FM od: 16 lipiec 2006Skąd:WarszawaMotocykl:F3Napisano czw, 06 lis 2014 - 15:43Krótka piłka, chcesz to sobie kup i już. Skoro na próby wyperswadowania tego bądź co bądź niemądrego pomysłu reagujesz agresją to znaczy że już podjąłeś decyzję." To nagle Diavel jest lepszym pomysłem od GSR"a? :) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ale to było rok temu ;) Jak to mówią, tylko krowa nie zmienia zdania :laugh: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Honda Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) 18 latek jak by założył taki temat z nawet znacznie większą ilością nabitych kilometrów, to by były posty typu "Bój się boga" albo by mu ktoś temat skasował. Autor tematu wydaje się że i tak już jest na niego zdecydowany, ale chyba liczył na to że wszyscy będą jednogłośnie pisali że to wspaniały pomysł. Jak dla Limo to tu by mogli 16-latkowie od R1 z 2015 r zaczynać, wystarczy że by chcieli i rozsądnie na kiblu wcześniej jeździli ;) Choć 40 lat to nie mało a dziadki zazwyczaj jeżdżą spacerowo co by nie mieli czy to tico czy mocne bmw Edytowane 16 Września 2015 przez Pan Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) mam , moim zdaniem jest to najłatwiejszy motocykl jaki miałem i jakim jeździłem w życiu , prowadzi się intuicyjnie i jeździ tak jak opisują w gazetach ( glupio mi swojego chwalić ) jedynie w 1 miesiącu jazdy musiałem częściej patrzeć na licznik bo po mieście 140 latałem , dwa razy bym z tego powodu w dupę wjechał puszce , ale po przesiadce z czopa przy pierwszych hamowaniach wydawało mi sie ,że przez kierownice przelecę , ma wszystkie systemy bezpieczeństwa , nie ma sensu go kastrować "urbanem" gdyż jest bardzo przewidywalny ostatnio zamieniłem się z synem na chwile ( jeździ MT-01) po 15 km szybko sie przesiadłem z powrotem bo sie czułem jakbym na wozie drabiniastym jechał . Edytowane 16 Września 2015 przez słoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jak dla Limo to tu by mogli 16-latkowie od R1 z 2015 r zaczynać, wystarczy że by chcieli i rozsądnie na kiblu wcześniej jeździli ;) Nie mogliby bo łamaliby przepisy kodeksu drogowego. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Zgadzam się, diavel czerwony wygląda jak kupa Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazello Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dziękuję bardzo za odpowiedzi: bardzo mi pomogliście - najpierw zrobię prawo jazdy (jeśli się uda) a potem będę dalej myślał intensywnie nad docelowym motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Nie ma czegos takiego jak "docelowy Motocykl" ........ jednym latasz rok i zmieniasz innym kilka lat i zmieniasz :D p.s. Jak będziesz kupował to tylko czarny :D Fincher ..... nie porównywałem, czytaj ze zrozumieniem :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Docelowy to ten, na którym cię wsadzą do grobowca.A tak nawiasem mówiąc, czy F-16 jest dobrym samolotem dla początkującego pilota, który latał wcześniej na Cessnie 152? :)Chociaż ja to się nie znam, bo zaczynałem od Romecika i przejechałem na różnych motocyklach (żaden nie był docelowy) 29 sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ooooo to jest Mistrz porównania ....... czy z Cessny 152 można się przesiąsć na F-16 ..... ha ha ha ha ha ha ha ha p.s. F-14 bezpieczniejszy ...... jak się spierdzieli jeden silnik to masz drugi :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 A tak jakoś zawsze mi się to kojarzy przy pytaniach, czy R1;Panigale;Vmax;Bking itp. są przezajebiste dla kogoś kto ciągnie nogi 50m po ziemi przy ruszaniu i zastanawia się czy jedyna to w dół, czy może jednak do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Honda Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Mnie to zawsze zastanawiało po co niektórzy te girska maja tak długo wystawione po ruszeniu :D Ale teraz mnie oświeciłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Przecież Geni nie napisał po co :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi