Tomekrudy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 ZKŻ ZIELONA GÓRA :!: :twisted: Co prawda na mecze często nie jeżdze ale na bierząco dowiaduje sie wyniki meczów :) ZKŻ GÓRĄ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 KM OSTRÓW TO JEST TO !!! :) :D :) a z zawodnikow to nie wiem :P ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Atlas potenga Jarek Hampel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Gks Wybrzeze, a co za tym idzie to Wrocław:)Kiedys nawet sie zapisalem do szkółki. Miałem juz zdawac licencje gdy jeden z kolegów wsiadl pierwszy raz na motor i chcial przyświrować. Niestety nie poszło mu, a ze miał za duzy (pozyczony) kask to siła udezenia zerwała mu go z głowy po czym udezył w bande! Chlopak tego nie przezył.... Bylo to na początku sezonu... Powiedziano nam ze juz w tym sezonie szkółka nie wyjedzie... Wiec stwierdzilem ze nie bede chodzil caly sezon czyścić motocykli I ZAMIATAC WARSZTATU! Zrezygnowałem. Wtedy właśnie kupiłem swoją pierwszą ETKe w zyciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 z gory sorry za odkopanie trupa :P ale dzisiaj mam super humor bo o godzinie 18:30 pokonalismy GORZÓW !! teraz za dwa tygodnie u nich trzeba zdobyc 42 pkt i jedziemy finaly z rzeszowem :P ;) powiem tylko tyle ze jak na ostrow odziwo atmosfera byla swietna ;) :-) :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 jak już temat odkopany, to też się pochwale - Częstochowa pokonała Bydgoszcz :-)Teraz tylko nie pozwolić sobie na wyższą przegraną niż 5pkt i finał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 hehe no no Unia -Czestochowa final moze jedna druzyna chociasz nam zrobi 30 punktów :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A my na IMP robilismy parade i wozili zawodnikow po torze i.... mamy 3 pierwsze miejsca :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A Ja będę oryginalny (bo 8O widzę 8O ze z mojej okolicy nie ma zbyt wielu) „Kolejarz Opole” (choć nie wiem czy nie zmienili po drodze nazwy :twisted: dawno dawno nie byłem na żadnym meczu) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 TYLKO CKM WLOKNIARZ !!!! na mecze niechodze bo niemam z kim i szkoda mi kasy a Ciura niezlatwil mi karnetu :buttrock: to czsami slucham w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Postanowiłem odkopać temat, bo za nami piersza kolejka finałowa ! Zacznę od walki o trzecie miejsce. CZĘSTOCHOWA na własnym torze pokonała APATOR TORUŃ wynikiem 58:32. Mam nadzieje, że ta przewaga pozwoli im utrzymać miejsce na podium. W meczu najwyższej rangi, rozegranym w TARNOWIE również wygrali gospodarze. Pokonali oni BYDGOSZCZ również znacznie, bo 56:34. Za dwa tygodnie zostaną rozegrane ostatnie mecze, i wtedy poznamy oficjale wyniki. Sądze jednak, że nic już się nie zmieni:1. UNIA TARNÓW2. POLONIA BYDGOSZCZ3. WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA4. APATOR TORUŃ Jak fanom czarnego sportu podoba się taka klasyfikacja końcowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 jest wspaniala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a czego mozna chciec wiecej :) unia :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 u nas komplet ponad 10 tys osob :D wygrany ale tylko 47-43 bedzie w rzeszowie ciezko ale damy rade :P a poza tym sedzia h... tasma ktorej nie bylo, przerwanie po wywrotce w 1 polowie 1 luku (i wykluczenie bo przerwanie to ok) szkoda gadac :) ale bedziemy walczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 mnie sienie podoba ta klasyfikacja. Na 1 pozycji miał byc CKM. generalnie to jestem strasznie obrazony na druzyne bo dali dupska na maxa w meczu z polonia. taka wtopa w głowie mi sie nie miesci. Szacunek tylko dla holty bop jako jedyny sie starał a walasek po raz kolejny zrobił z siebie ćwoka. Pajac i tyle. kiedys miałem o nim inne zdanie ale widze ze mu odjebało. Nie bede ukrywał ze kazdy klub w którym pojawiaja sie goloby to klub spalony. tylko co bedzie jak sie u cz-wie pojawia :) a takie plany juz były :roll: Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi