Limo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ogryzek to ten twój ZX10 :biggrin:Można się tak kopać bez końca i zrobić z tematu burdel, jak w większości pozostałych na forum, ale prawda jest taka że dopóki nie pojedzie i nie obejrzy to takie prawdy objawione są gówno warte :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nie wiem po co kombinacje z nauką gumowania czy stoppie na sprzętach pokroju GSX 1400 czy B12. Zamiast robić sobie pod górkę to weź na sezon jakiego LC4 640 SM, tym się nauczysz latania na gumie bo w nim przednie koło to aż się prosi o podniesienie. Nie pamiętam czy miał on suchą miskę olejową - ale jeśli tak to możesz tym latać na kole do woli, bez obawy o smarowanie. Albo DR-Z 400 SM, tam sucha miska jest na pewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ogryzek to ten twój ZX10 :biggrin:Tyle, że ja go świadomie kupiłem jako ogryzka, który miał służyć jako dawca części i to za dużo mniejsze pieniądze niż te wspomniane 10 000 zł. :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvredny Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Pozostaje przy dużym golasie. Jeździłem w tygodniu Triumphami, Speedem i Tigerem. Z tych 2 najlepsze wrażenie zrobił Speed. Na Tigerze czułem się jak na TDM, poprawnie i nic więcej. Zostaje wiec przy dużym nakedzie, budżet mogę rozciągnąć jeśli trafi się fajna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 To szukaj gsx1400 ale tu to trzeba sporo wiecej wydac, albo duzego bandita... Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jest jeszcze Yamaha XJR, Honda CB 1300 i Kawasaki ZRX 1200, każdy z tych motocykli jest godny polecenia i każdy ciągnie niczym mały parowóz :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvredny Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Z wszystkich podanych wyzej to XJR ma najwyżej kanapę 820mm pozostałe maja 790 czyli 2 cm nizej. Speee miał na wysokości 815 a wiec zacznę od przymierzenia się do XJRki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvredny Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dziękuję wszystkim za pomoc, motocykl został kupiony - Triumph Speed Triple 1050. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi