filipr Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Wejsciówki są za darmo, chyba że chcesz wejść na paddock. To znaczy nie ma wejściówek, tylko po prostu wchodzisz :) jak chcesz się dostać na paddock, to Wtedy albo dostaniesz opaskę od zaprzyjaźnionego zawodnika, albo zapłacisz bodajże kilkanaście złotych. Pozdr.F. Edytowane 23 Maja 2015 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ja bym dodał, że jeśli na teren toru, chcesz wjechać autem (na parking) to zapłacisz 15 zł(w tamtym roku było 10 zł) motórem było 5 zł(w tamtym roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Moi Drodzy, a może ktoś wie co dzieje się z Panem Januszem Oskaldowiczem? W piątek widziałem go jak spacerował między namiotami, a na liście startowej się nie pojawił.oskald dzisiaj zgruzowal podobno bardzo , reanimacja na torze i helikopter do szpitala . oby wszystko dobrze sie skaczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Niepokojące wieści. Oby wszystko było ok z nim... W 1 rundzie nie startował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Są jakieś wieści co z Oskaldem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dostałem info o Oskaldowiczu. Niestety niezbyt dobre ... Walił mocne kozły aż do ogrodzenia. Nie ruszał sie. Reanimacja trwała 50 minut, 4 karetki, przyleciał helikopter i go zabrał ale nawet do helikoptera od siatki pompowali go co 5 metrów. Jest w szpitalu na Węgrzech. Ma połamane obie nogi i przebite płuco. Żyje ale chyba nieprzytomny. Co dzisiaj nie wiem. Niech każdy trzyma kciuki, oby człowiek wrócił do zdrowia Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 damn :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Twardy chlop ,da rade ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 no to uff ... trzymam kciuki za szybką rekonwalescencję Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 He He 30maja byla runda a do dzisiaj nie ma nawet wynikow !Ten PZM to Prawie jak FIFA ,ale oni chociaz robia show z tymi mistrzostwami a nasi tylko sobie sciskaja rece na rozpoczecie kolejnego sezonu .ku*wa co za kraj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 co z Oskaldem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Już półtora tygodnia minęło, nikt nic nie wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 no tak wielka tajemnica... na portalach też nic nie piszą bo pewnie chodzi o rodzinę królewską i plotki o tym czy ktoś się upił w kurorcie w Turcji... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Songoku a może porwali go Marsjanie?Sam jestem ciekaw bo chłopa poznałem i mam do niego szacunek, ale jak konspira to konspira. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez PRUCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jadę na rundę. Gdzieś ktoś mówił że pod moto wystarczy sztuczna trawa albo coś w ten deseń. Jaki to wymiar musi mieć, to się sztuczna trawa po prostu nazywa? Dajcie linka Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi