Jump to content

Prawo jazdy kat. A - pytan kilka

Recommended Posts

[*]Czy jeśli wyjmiemy koło zapasowe z bagażnika, to samochód będzie jechał szybciej?

A trzeba tylko podać wybrać gotową odpowiedź, czy też policzyć?

Tak ogólnie to te pytania wyglądają jak by je układał ktoś ze świerzym dyplomem z psychiatryka...

http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/86749-strzalki-w-prawo-i-jazda-na-swiatlach/page-4?hl=%B6wiat%B3a*

plus kilka innych wątków o tym samym, jeśli ktoś zamierza kontynuować dyskusję nie związaną z pytaniem w temacie

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

• 9 years later...

Zapisałem się na A. Pierwszą godzinę miałem na 125, potem 1h na 250, następnie 2h na 500, a resztę na 600. Po 8h pojechałem na miasto na 600. Zdałem za pierwszym razem, mimo że nigdy wcześniej nie jeździłem na motocyklu. Teoria ćwiczyłem na stronie zdamyto.com, jest płatna, ale osobiście polecam.

W dniu 29.10.2024 o 10:37, Voice napisał:

Zapisałem się na A. Pierwszą godzinę miałem na 125, potem 1h na 250, następnie 2h na 500, a resztę na 600. Po 8h pojechałem na miasto na 600. Zdałem za pierwszym razem, mimo że nigdy wcześniej nie jeździłem na motocyklu.

Czyli jeździć już umiesz, to na pierwszym sprzęt litra bierz - tylko żeby miał tak minimum ze 150 kunia i oczywiście bez żadnej kontroli trakcji czy ABS - to dla mięczaków.

• Haha :) 1