konrad1f Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 niestety nie dlatego, że pojawiały się takie pytania ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakmar Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 [*]Czy jeśli wyjmiemy koło zapasowe z bagażnika, to samochód będzie jechał szybciej? A trzeba tylko podać wybrać gotową odpowiedź, czy też policzyć? Tak ogólnie to te pytania wyglądają jak by je układał ktoś ze świerzym dyplomem z psychiatryka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/86749-strzalki-w-prawo-i-jazda-na-swiatlach/page-4?hl=%B6wiat%B3a*plus kilka innych wątków o tym samym, jeśli ktoś zamierza kontynuować dyskusję nie związaną z pytaniem w temaciejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voice Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października Zapisałem się na A. Pierwszą godzinę miałem na 125, potem 1h na 250, następnie 2h na 500, a resztę na 600. Po 8h pojechałem na miasto na 600. Zdałem za pierwszym razem, mimo że nigdy wcześniej nie jeździłem na motocyklu. Teoria ćwiczyłem na stronie zdamyto.com, jest płatna, ale osobiście polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada W dniu 29.10.2024 o 10:37, Voice napisał: Zapisałem się na A. Pierwszą godzinę miałem na 125, potem 1h na 250, następnie 2h na 500, a resztę na 600. Po 8h pojechałem na miasto na 600. Zdałem za pierwszym razem, mimo że nigdy wcześniej nie jeździłem na motocyklu. Czyli jeździć już umiesz, to na pierwszym sprzęt litra bierz - tylko żeby miał tak minimum ze 150 kunia i oczywiście bez żadnej kontroli trakcji czy ABS - to dla mięczaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi