Matek Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Witam,ekipa z krakowa też szczęśliwie dotarła choć nie obyło się bez przygód.Czarna fiesta nagle zgasła,zgubiła gdzieś iskre na świecach :mrgreen: .Troche podubaliśmy w kabelkach i pojechaliśmy dalej(te typy tak mają),fotoradar mnie namieżył ciekawe czy przyjedzie fotka do domu :| .Dzięki wszystkim za super zabawe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Pavkowa zapodała pierwsze foty - przeniosłem to do odzielnego tematu, tak więc w tym sie tylko meldujemy czy wszyscy są cali i zdrowi, a wszelkie inne opisy i foty zapodajmy w temacie w "zlotach". Oto link : http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=17983 POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 bryDominik i ja dotarlismy bezpiecznie do krainy podziemnej pomaranczy. Duka nadawala git tempo ;) a napis FLM i mrugająca (schrzaniona) tylna lampa duki chyba będą mi się śniły :P. Dzieki chopaki za przytułek w 7-mce, Dominikowi za eskortę...ciiii to się wytnie :P Paweł-za pokazanie zalewu ;) Rataj-za wypozyczenie "legowiska" :smile2: miro_N - za wspolny poranek z kefirem przy uruchamianiu CX'a i nocne bąki :smile2: i reszcie ekipy za dobrą atmosferę :( :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Września 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Melduję się na miejscu również. Z l3ftem dojechaliśmy bez bólu jedząc pyszny obiadek w Gołuchowie pod Kaliszem. KZ-tka śmigała jak ta lala ino że klękła 2 km od HRG :( Hehehe, ale fajnie zapaliła na pych. Światło w Duce też zrobione (stop nie działał bo się kabelki wypięły itd). Bezpiecznie w domu, przy piwku i komputerze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Światło w Duce też zrobione (stop nie działał bo się kabelki wypięły itd). Wiadomo - włoszczyzna... :mrgreen: :( Z Martką również dotarliśmy bez problemów - tępo jazdy w sam raz ;) Dzięki wszystkim za wspaniałe spotkanie, super atmosferę. Nie mogę doczekać się czwartej edycji. PS. O której godzinie Dominik wyczołgał się z 7-mki?? 8O PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Heyy - ja dotarłęm do domu około 16 z małymi przygodami - bo motocykle bez papierów a gliniarzy pełno ale jakos nie udało im sie dogonic thunderac`a ani Pana Starszego na Africe - za to na autostradzie spotkalismy niezło ekipe na scigach - 8 motocykli i wszyscy pomykali na gumie na lewym pasie z predkości okolo 180 wyprzedzajac samochody - niezły widok - szkoda ze mi umiejętności brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 czesc,niestety w domu miałem problem z dostepem więc dopiero teraz pisze...WIEKIE I SERDECZNE PODZIĘKOWANIA ORGANIZATOROM ZA WSZYSTKO - ośrodek świetny, standard super, żarełko przewyborne ale najlepsze było TOWARZYSTWO !!!Powrót OK, mam nadziej że Avalon z Bogusią mi wybaczą że nieco poganiałem Pawla ale tak sie fajnie jechało...:( a poza tym jak jechałem wolniej to przysypiałem ;) a nowa maszyna Berna idzie jak burza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tommmy Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Dzięki wszystkim za fajną imprezkę z klimatem. W szczególności: - Dominikowi za zorganizowanie wszystkiego,- Akerowi i jego ekipie za baaardzo miłe pogawędki,- Avalonowi i jego Pani za przymknięcie oczu (a właściwie uszu) na moje chrapanie,- "dzieciom Wrzesińskim" za to że potrafią sie bawić jak mało kto!!!. Wczoraj wyjechałem dość wcześnie, więc nie zdążyłem się z Wami wszystkimi pożegnać, ale mam nadzieję, że zobaczymy się wkrótce. Do Warszawy dojechałem bez przygód, z wyjątkiem tego, że tak długo przebierałem sobie w stacjach benzynowych (chaciałem znaleźć taką z dobrym barem, żeby zjeść śniadanie), że o mało co skołczyłoby się na pchaniu motoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorkaa Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Bry, Imprezka zaj$#$a :mrgreen:, ;) dla organizatorów :P Lars, Embe, Criters, Suchy - wielkie dzieki :smile2: za te 2 dni :( Dojechalam do domciu cala, bez przykrych niespodzianek. Moto sprawowalo sie bez zarzutu ;) Pozdrówka P.S. Embe - sniadanko bylo pierwsza klasa :smile2: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 PS. O której godzinie Dominik wyczołgał się z 7-mki?? coś koło 12.00? jak wyjżał z okienka to tylo brakowało żeby zakukał =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 PS. O której godzinie Dominik wyczołgał się z 7-mki?? coś koło 12.00? jak wyjżał z okienka to tylo brakowało żeby zakukał =P Wyglądał raczej jak panienka z okienka :( Impreza przednia :-) "Owoce leśnie mocne" nie sponiewierały rano, więc są godne polecenia na każdą imprezę :-)Klimat bomba :!: Ale jedno jest pewne... Krakusy to najlepsi śpiewacy z "Bernową" Kasią na czele jako mały warszawski akcent ;) Brawo dla Was ;) No i tańce Żula wokół ogniska zadziałały, bo zamówił całkiem ładną pogodę na powrót - dziękujemy :-) Powrót był spokojny, Kroowka spisała się na medal i nie odstępowała VFR na krok - ale więcej niż 170 nie dało się z niej wycisnąć... heh... ale i tak jest boska :-) Co tu dużo mówić... czekamy na "Śladami Boruty IV" :P Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 My z Dorką też cali:-)))Wielkie dzieki dla Pawła i Dominika za organizację i stały nadzór:-)))), wszystkim za super zabawę....no podobało sie bardzo:-))) Pozdrowienia i oby wiecej takich imprez ;) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Mam pytanko odnoście fotek itd czy ktos zrobil fotki z porannej jazdy na gokartach i stawiania na gumie - no i podobno jest film z nocnej jazdy Dominika - czy to prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 czy ktos zrobil fotki z porannej jazdy na gokartach A jak by inaczej. :( Na gokartach mam Ciebie, Mańka, Marlewa,Herubinka, i Michała w parze z ...... :?: :mrgreen: Jak wrzucę zdjęcia do albumu to zobaczycie ;) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Ale jedno jest pewne... Krakusy to najlepsi śpiewacy z "Bernową" Kasią na czele jako mały warszawski akcent Brawo dla Was Właśnie, Pavka, to z gitarą, to nie żart na IV Borutę, Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi