Vivaldi_V1 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Przyszedł czas by zmienić Tl-a :biggrin:Wreszcie wszystko gotowe do jazdy . Dzisiaj go zarejestrowałem i już z 200 km nawinięte. :)PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Gratuluję! Piękna i nietuzinkowa. Ps. Może dziś pośmigamy? ===>> BORN TO RIDE <<=== Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 O kurczę, bak się nie wbija w brzuch? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No bajera ! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 jak jest z awaryjnością, częściami, serwisem i kosztami utrzymania tego sprzętu? z wyglądu demoluje strasznie :excl: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Gratuluję! Piękna i nietuzinkowa.Ps. Może dziś pośmigamy? ===>> BORN TO RIDE <<=== Ja niestety we wrocku cały czas jestem . O kurczę, bak się nie wbija w brzuch?Takie ukształtowanie jest zajebiscie wygodne. Przy mocniejszym hamowaniu nie leci się na bak. jak jest z awaryjnością, częściami, serwisem i kosztami utrzymania tego sprzętu? z wyglądu demoluje strasznie :excl: ;) Seriwsuje u kolegi który jest maniakiem Ducati i innych wloskich sprzętów Ma warsztat . Cześci w polsce trudno dostępne ale na zagranicznych stronach można praktycznie wszystko znaleść z wyjątkiem owiewek bo o nie to jest zajebiście trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Piękny. Kiedyś słyszałem takiego w Opolu, też czerwonego, co to był za dźwięk... - wszyscy ludzie się oglądali, bajka. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 a ceny części dość w rozsądne? Bo z tego co wiem to do ducati ceny i dostępność części jest dość przeciętna może porwę się na taki sprzęt jak już VTR mi się znudzi... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tak jeśli sie poszuka to da się wyrwać cześci w rozsądnych cenach. Ale np crash pady musiałem sobie sa dorobić bo tylko r&g racing ma za 600 zl i są h**jowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ja do każdego moto sam dorabiam i nie narzekam.wyglądają jak oryginalne, zrobione z tego samego materiału i 3 razy tańsze.... :)same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dokładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A ten 3- garowy piec to autorska konstrukcja czy z jakiegoś herbaciarza ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Chyba wiem gdzie kupiłeś ;-) Edytowane 23 Marca 2014 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ale rodzynek :-)Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Gratuluje nietuzinkowej maszyny!Tak sobie pomyslalem, o tych owiewkach, jak jest taki duzy problem z ich kupnem, to moze warto by je za wczasu skopiowac, poki sa cale?Mala gleba parkingowa i moze byc duzy problem. Sa firmy, ktore dorobiaja owiewki wedlug wzorow.Mi nawet kiedys zrobili lustrzane odbicie boczku zakrywajacego akumulator. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi