przemek96 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja tam oglądam o 10 ;) ... ale nie wejdę na forum, żeby czasem się nie dowiedzieć o wynikach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No i co... Ducati co prawda lepiej, jednak praw fizyki nie da się oszukać, na prostej Suzuki w 1 biegu przeszło jakby Guliamo miał rzuconą kotwicę...Ponad 220 KM to nie to samo co z biedą 205( optymistycznie), dlatego Ja byłem za zrównaniem mocy, a niech i 6 cylindrówki jeżdżą a co...jedna ustalona moc nieprzekraczalna + ta sama waga i takie same warunki odnośnie przełożeń skrzyń biegów i tyle...A tak nadal mamy cyrk...ale zobaczymy co dalej..Za to w klasie EVO moe być ciekawie...Drugiego biegu nie oglądałem..Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Suzuki pierwsze i potem dwie Aprilie. Zeszloroczny mistrz dopiero siodmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 szkoda lavertego. W drugim wyścigu szło mu dobrze i mało brakowało do dubletu a tu boom i po silniku. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Czerwona flaga po 15 kole i wybuchu silnika w suzuki.No i zarazem koniec wyscigu Aprilia i dwie kawy na podium Edytowane 23 Lutego 2014 przez robert73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Ciekawy był wyścig WSS... , który wygrał po wznowieniu po czerwonej fladze trochę fuksem ( czołówka się wysypała...łącznie z Soufuoglu) Cluzel na MV Agusta...Pozdr. J-999 Edytowane 24 Lutego 2014 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Kurcze, Lowes miał strasznego pecha. Ale sposób w jaki przebijał się do czołówki w drugim wyścigu był imponujący. Myślę że na torach które lepiej zna sporo pokaże. Najważniejsze że ma konkurencyjny motocykl. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Z tym konkurencyjnym motocyklem to ja bym jeszcze nie przesadzal. Phillip island zawsze jest jak testy. Reszta ma 3 tygodnie b sie podciągnąć a Suzuki - dokładnie to Laverty - jest o silnik krotszy. Jak nie znajda błędów to będą musieli obciąć mocy i tyle będzie z konkurencyjnego motocykla. Mam jednak nadzieje ze to byl blad w silniku i to ostatni raz kiedy widzieliśmy wybuchające Suzuki Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Komentatorzy mówili że według nowych przepisów wszystkie silniki są zaplombowane i nie mogą nawet zdjąć pokrywy zaworów żeby zobaczyć co się stało. Więc chyba nie będzie już zmian w żadnym zespole. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wszystcy tylko MotoGP i MotoGP.... A tymczasem Kawasaki totalnie złoiło wszystkim tyłki w Hiszpanii :laugh: Brawo Sykes, brawo Baz i oczywiście brawo Sofuoglu :D NINJA POWER :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Mi też się podobało. Dużo walki zwłaszcza na końcu tej długiej prostej. To hamowanie jest jak rosyjska ruletka. W drugim wyścigu SBK Sykes zachował zimną krew i sięgnął po dublet. Żeby jeszcze Eurosport nie robił takiego dziadostwa z obcinaniem relacji. No i komentarz ... choć bardzo sympatycznie to jednak czasem panowie gubią się w rozwoju wydarzeń na torze i opowiadają jakieś niestworzone rzeczy. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Hehehe, na Syksa raczej w tym roku nie ma mocnych, więc jak przewidywałem w zeszłym roku, tytuł będzie dla Kawasaki...Trzeba poczekać na zmianę przepisów, może będzie więcej Ducati na podium hahahahaha... W Supersportach fajne walki, szkoda Cluzela, ale widać, że na siłę chciał się wcisnąć....w sumie jego wina... W Stockach hehehe wygrał Mercado na Ducati, czy ktoś wie dlaczego Jezeka zdyskwalifikowano??? Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 http://www.666-sicco.info/sbk2014.htm polecam :) Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 W Supersportach fajne walki, szkoda Cluzela, ale widać, że na siłę chciał się wcisnąć....w sumie jego wina... Chyba szkoda Coghlana. Cluzel zrobił mu podręcznikowego Bautistę :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Laverty będzie testował prototyp Suzuki do Motogp. Kto wie, może się tam wkręci na stałe. Moim zdaniem byłby dużo lepszy od de Punieta. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi