piórko Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 No to chyba już lepiej do Jastrzębia. Tak myślę.Zatem - do zobaczenia😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyR6 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 No to chyba już lepiej do Jastrzębia. Tak myślę.Zatem - do zobaczenia A co takiego jest w Jastrzębiu jeśli można wiedzieć ? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Ze smakiem ten motocykl zrobiony. Gratulacje i dobrych wyników! Edytowane 27 Lutego 2014 przez _Ra_ Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Pełna profeska. Tym gorzej dla Ciebie. Trzeba walczyćo wynik. Nie ma mowy o jeździe dla przyjemności i zabawy. "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Kolorystyka cudowna, biało niebieska....Narobiłeś mi smaku :)Aleś ty chudy bidaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Bo taki ładny to do pierwszej gleby będzie. :)Ty się lepiej nie przewracaj ;)Moto wygląda cudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Nooo, mi by było szkoda nawet odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Drodzy, miło mi poinformować, że Yubego w sezonie wyścigowym będzie wspierać firma Shoei, przekazując kask oraz Shima, przekazując rękawice. Ale to chyba jeszcze nie koniec... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Yuby oddasz stary kask ? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dominika jak on to robi w dzisiejszych czasach ? :) Czy Ty taka dobra jesteś i to wszystko nakręcasz, taki menager Yubego ;)Nie żebym zazdrościł ;) ale może jest jakiś sposób z którego skorzystam w przyszłości, nie no ogólnie gratuluję tego całego projektu bo naprawdę ładnie Wam to wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Po prostu ludzie, którzy lubią Stonera jadą z wiatrem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dominika, od dzisiaj zaczynam go kochać, poza tym mam nadzieję że Cię poznam w tym sezonie, już nie musisz zmieniać zdjęcia awatara. :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Po prostu ludzie, którzy lubią Stonera jadą z wiatrem ;)Z wiatrem, to Moja Droga, przeminęło😛.Najlepszego! BTW, prawda, że w dzisiejszych czasach znaleźć sponsora łatwo nie jest, więc gratulacje i powodzenia👍. Edytowane 4 Marca 2014 przez piórko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Teraz to pozostaje coś wygrać :)Drugi to pierwszy, który przegrał :biggrin: Edytowane 5 Marca 2014 przez kivi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ...albo ostatni, jeżeli w zawodach startuje dwóch zawodników ;)A poważnie to będzie git, nawet nie wątpię, tylko podobno warto zacząć sezon spokojnie, ale skończyć z przytupem. Odwrotna kolejność może powodować frustrację i niepotrzebne gruzy. https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi