Skocz do zawartości

WMMP 2014

Niesmiertelny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.02.2014 o 18:03, Limo napisał:

Nie wiem czego, ale gdyby przyszło ci do głowy majstrować przy moich motocyklach to wiedz że są pod stałym okiem kamery. Właśnie sprawdziłem to z ochroną. Jak dla mnie to koniec tematu i przepraszam wszystkich za spamowanie.

Chrystus Cie opuścił??

A co mnie obchodzą Twoje chrupy i skąd niby mam wiedzieć gdzie one są?

Pomyliłeś mnie z kimś?

Edytowane przez kivi

24cefcm.jpg

Czytam raz, drugi, trzeci i dalej nie wiem co miał na myśli Limo pisząc o monitoringu :biggrin: Jak teraz co poniektórzy nie trzymają ciśnienia to co to będzie na starcie... starach pomyśleć.

Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie!

Sherman - Classic to zupełnie inna para kaloszy, przeczytasz regulamin to się dowiesz

W zeszłym roku pilotażowo też puścili staruchy (ale takie prawdziwe staruchy ;))

Mi się cisną na usta ostre słowa ale chcę poczekać jeszcze na całość regulaminów (wraz z regulaminami Mistrzostw Okręgu - w tym podejrzewam także i Motoyoungtimer)

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

Cytat

Konrad daj spokój, Classic - to wszytko co poniżej 2003 (świat wg. Sherman`a) :icon_mrgreen:

Zgłoś się do Rookie1000 w tym sezonie na motocyklu z 2000 roku i opowiesz nam, jak się bawiłeś ;)

Dokładnie :) A widziałeś kary i nagrody? Niestety wciąż za 1. miejsce w klasie Superbike dostajesz 300 zł, a jak przypalisz laczka z radości to musisz te równe 300 zyli odnieść w zębach :P

Madafaka dawaj na crossa polatamy - w każdym wyścigu 40 osób i wpisowe 120 zł, w tym treningi, kwali i 2 biegi finałowe po 20 min każdy. A kiełba z grilla smakuje tak samo, jak w Poznaniu ;)

Kiedyś miałem sx200 i jak patrzę na takie sprzęty to żebra mnie bolą. Dwusuw miotał mną jak szatan :unsure: Moją alternatywą jest daleka turystyka/włóczęgostwo enduro i spanie w krzakach, motor jest i adrenalina jest.

Edytowane przez M a D a F a K a

Nie chcę nikomu negatywnie oddziaływać na układ nerwowy, ale już w ten weekend moja umiłowana ćwiara w dwusuwie poniesie mnie przez aluwialne krajobrazy malowniczej doliny Narwi :D Pięknie powiedziane, prawda? :D

Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl