shuy Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Od 20 lat nie bylem u lekarza , jedynie dentysta co 2 lata, kwestie kosmetyczne .Od 20 lat pije regularnie piwo :biggrin: na wyraźne polecenie lekarza (kamica ) :biggrin: I jestem zdrowy jak rybka , czego życzę wszystkim ;)Mam podobne podejście, ale nie wiem czy masz się czym chwalić. 44 lata to nie osiągnięcie. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wiem Shuy ze nie ma się czym chwalić , życie ludzkie jest bardzo kruche .Ale ważne jest pozytywne nastawienie i wtedy wiek nie ma znaczenia .Przykład nasz Dzbanek który hasa w juesa jak młodzieniaszek :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wiem Shuy ze nie ma się czym chwalić , życie ludzkie jest bardzo kruche .Ale ważne jest pozytywne nastawienie i wtedy wiek nie ma znaczenia .Przykład nasz Dzbanek który hasa w juesa jak młodzieniaszek :biggrin:Wśród najczęściej wypowiadanych ostatnich słów, na pierwszym miejscu jest "prawa wolna", ale chyba na piątym miejscu jest "zobacz wnusiu - dziadek zrobi fikołka". Cieszyć się trzeba zawsze, ale pewne poprawki trzeba brać ;) Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wśród najczęściej wypowiadanych ostatnich słów, na pierwszym miejscu jest "prawa wolna", ale chyba na piątym miejscu jest "zobacz wnusiu - dziadek zrobi fikołka". Cieszyć się trzeba zawsze, ale pewne poprawki trzeba brać ;)Uśmiałam się do łez :laugh: :laugh: :laugh:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ogolnie jestem osoba ktora jest jak najbardziej ZA wszelkimi akcjami pro motocyklowymi, ale tej nie bardzo rozumiem. Gość za przeproszeniem wyjebal sie na własne życzenie a teraz ukazuje jakie są tego skutki... Gdzie tu logika? Jeśli jest to proszę mi wskazać, bo ja jej tutaj nie widzę. Owszem, ładnie i twórczo napisane, ale po co? Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ogolnie jestem osoba ktora jest jak najbardziej ZA wszelkimi akcjami pro motocyklowymi, ale tej nie bardzo rozumiem. Gość za przeproszeniem wyjebal sie na własne życzenie a teraz ukazuje jakie są tego skutki... Gdzie tu logika? Jeśli jest to proszę mi wskazać, bo ja jej tutaj nie widzę. Owszem, ładnie i twórczo napisane, ale po co? Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2Po to abyś mógł wyrazić swoją opinię na ten temat. Już ją znamy, akurat Ciebie to nie interesuje. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 znikające posty: tak jest i było zawsze, że w działach tematycznych pieprzenie trzy po trzy, a zwłaszcza pogaduszki prywatne, są usuwaneEOTjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Po to abyś mógł wyrazić swoją opinię na ten temat. Już ją znamy, akurat Ciebie to nie interesuje. No wlasnie mnie interesuje, co wyrazilem w swojej porzednie wypowiedzi, a Ty odpowiedziales mi czyms, co juz wiem... Nic, poczekam dluzej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 g.zielin - wydaje mi się, że autor chciał nas wszystkich przestrzec przed lekkomyślnością, brakiem wyobraźni, poczuciem nieśmiertelności. Ale raczej mu się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No wlasnie, nie g.zielin - wydaje mi się, że autor chciał nas wszystkich przestrzec przed lekkomyślnością, brakiem wyobraźni, poczuciem nieśmiertelności. Ale raczej mu się nie udało. No wlasnie, szkoda, ze mu sie nie udalo. Wiekszosc puszkarzy przeciwnych motocyklistom to zapewne ucieszy sie z takiego przebiegu sytuacji. Temat dobry, tylko w mojej ocenie nie trafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 znikające posty: tak jest i było zawsze, że w działach tematycznych pieprzenie trzy po trzy, a zwłaszcza pogaduszki prywatne, są usuwaneEOTjsz jeszua ale do każdego tematu wkrada się coś z pogaduszek prywatnych....tak się rozwija temat i dyskusja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 No wlasnie, nie No wlasnie, szkoda, ze mu sie nie udalo. Wiekszosc puszkarzy przeciwnych motocyklistom to zapewne ucieszy sie z takiego przebiegu sytuacji. Temat dobry, tylko w mojej ocenie nie trafiony.Dlaczego "puszkarze" mieliby się ucieszyć? W końcu większość wypadków motocyklowych odbywa się z udziałem puszek, które co prawda w mniejszym stopniu, ale jednak też "cierpią". Nie sądzę więc, aby ktorakolwiek ze stron cieszyła się z tego, że (jeśli dobrze Cię zrozumiałam) wsiadając na moto, najcześciej zapominamy, że takie sytuacje się zdarzają.Poza tym, ja jakoś tak nie widzę puszkarzy przeciwnych motocyklistom. Zakładam, że jeśli ktoś specjalnie mi nie zajeżdża drogi, nie otwiera drzwi w korku lub udaje, że mnie nie widzi, to być może mnie nie lubi, ale przynajmniej tego nie okazuje. I to mi wystarcza :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Była gdzieś druga część tego tekstu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Na Ścigaczu. A tu też ktoś wcześniej wklejał link do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dlaczego "puszkarze" mieliby się ucieszyć? W końcu większość wypadków motocyklowych odbywa się z udziałem puszek, które co prawda w mniejszym stopniu, ale jednak też "cierpią". Nie sądzę więc, aby ktorakolwiek ze stron cieszyła się z tego, że (jeśli dobrze Cię zrozumiałam) wsiadając na moto, najcześciej zapominamy, że takie sytuacje się zdarzają.Poza tym, ja jakoś tak nie widzę puszkarzy przeciwnych motocyklistom. Zakładam, że jeśli ktoś specjalnie mi nie zajeżdża drogi, nie otwiera drzwi w korku lub udaje, że mnie nie widzi, to być może mnie nie lubi, ale przynajmniej tego nie okazuje. I to mi wystarcza :). Moze piszac ''puszkarze'' troche uogolnilem. Na mysli mialem osobnikow, dla ktorych motocykle i to co znimi zwiazne to zlo konieczne. Wydaje mi sie ze czytajac artykul motocyklisty, ktory poniosl obrazenia na wlasne zyczenie do takich wlasnie ludzi nie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi