krl Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 To tak jak mój w dodatku zawsze dla mnie szczęśliwy dwa razy stanąłem tam na podium WMMP. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) No ja tez jestem zaskoczony decyzja Jacka,ale coz kazdy podejmuje decyzje sobie sluszne.Szczerze mowiac ja tez mialem pary razy juz dosyc tego wszystkiego bo musze rezygnowac z wielu innych rzeczy zeby sobie polatac po torze ,kasa na to wszystko idzie masakryczna a nie mam zadnych aspiracji zostac miszczem Polski ,raczej chodzi o walke z samym soba i sprzetem a reszta to tylko dodatek.Najczesciej tak jest po jakims dzwonie :) moto do odbudowania ,dupsko zbite ,czlowiek ruszac sie nie moze i sie zastanawia na hu... mnie to wszystko, sprzedac konia i wszystkie graty a z kasa co zrobic .....cos zona wymysli :)Jest tyle innych sposobow na wydawanie kasy i wcale nie mniej przyjemne a czesto nawet i taniej!!!! Trwa to wszystko jakis czas i znowu zaczyna czlowieka dupa swedzic ,A moze pojechac,spotkac znowu te wszystkie zanjome mordy ,pogadac ,posmiac sie ,pojezdzic ?!Ale pytanie po co ,dlaczego ?!no i odpowiedz sie nasuwa sama!"BO LUBIE zapie**alac " i tak to juz trwa jakis czas :) i nawet jak bede mogl pojechac na tor tylko 2-3 razy w sezonie to i tak warto bo w kazdym razie ja jestem uzalezniony od MOTOCYCKA TOROWEGO :) Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Niesmiertelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Niesmiertelny, bardzo fajnie napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ....o wyższości przygotowań sprzętowych nad cielesnymi... No fizycznie też się przygotowywał, schudł 8 czy 10 kg, zrobił formę. Tym bardziej dziwi... No ja tez jestem zaskoczony decyzja Jacka,ale coz kazdy podejmuje decyzje sobie sluszne.Szczerze mowiac ja tez mialem pary razy juz dosyc tego wszystkiego bo musze rezygnowac z wielu innych rzeczy zeby sobie polatac po torze ,kasa na to wszystko idzie masakryczna a nie mam zadnych aspiracji zostac miszczem Polski ,raczej chodzi o walke z samym soba i sprzetem a reszta to tylko dodatek.Najczesciej tak jest po jakims dzwonie :) moto do odbudowania ,dupsko zbite ,czlowiek ruszac sie nie moze i sie zastanawia na hu... mnie to wszystko, sprzedac konia i wszystkie graty a z kasa co zrobic .....cos zona wymysli :)Jest tyle innych sposobow na wydawanie kasy i wcale nie mniej przyjemne a czesto nawet i taniej!!!! Trwa to wszystko jakis czas i znowu zaczyna czlowieka dupa swedzic ,A moze pojechac,spotkac znowu te wszystkie zanjome mordy ,pogadac ,posmiac sie ,pojezdzic ?!Ale pytanie po co ,dlaczego ?!no i odpowiedz sie nasuwa sama!"BO LUBIE zapie**alac " i tak to juz trwa jakis czas :) i nawet jak bede mogl pojechac na tor tylko 2-3 razy w sezonie to i tak warto bo w kazdym razie ja jestem uzalezniony od MOTOCYCKA TOROWEGO :) AVE !!! Kto to kocha - będzie jeździł! Ja nie wiem, ile sam dam rade, bardzo bym chciał dojechac do konca ten sezon i tez kolejny 2014, moze już w innej klasie, na ile pozwoli Matka Boska Pieniężna i inne okolicznosci - zweryfikuje życie, ale - jak nie teraz, to... kiedy ? Sport motorowy to piękna sprawa, nie tylko 2oo ale i 4oo, wiadomo że to ile $$$ w to ładujemy jest "co najmniej dziwne i zastanawiające" dla ludzi patrzących z boku, ale - dlatego moze - wytrwają najwytrwalsi! I uprawiamy sport elitarny. W piłkę może kopac kazdy. A zapie**alac - nieliczni :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 No fizycznie też się przygotowywał, schudł 8 czy 10 kg, zrobił formę. Tym bardziej dziwi... To akurat łatwo odbudować, zwłaszcza że sezon grillowy w pełni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Sherman, przepraszam ale dzieciak z Ciebie, wiele tekstu o wyższości przygotowań sprzętowych nad cielesnymi miały być poparte wynikami w tym roku. Finał jest taki, że prawie seryjne sześćsety złoiły ci tyłek, a ty się obrażasz i wychodzisz z piaskownicy. Po męsku jest zacząć i skończyć, a potem zająć się czymś innym.Robię to, co w danym momencie mi się podoba i na co mam ochotę. "Po męsku zacząć i skończyć" - czyli co, jeździć następne 10 sezonów po Poznaniu i urywać po sekundę czy pół rocznie? Sorry, po prostu nie widzę w tym takiej zajawki, jak niektórzy, a tak się składa, że robię w życiu kilka innych fajnych rzeczy, więc nie bój się - nie skończę w kapciach przed TV :) Poza tym nie wiem skąd taki bulwers. Masz ochotę pośmigać po torze albo zdobyć mistrza Polski, to kto Ci broni? Wyjedź wreszcie na tor, zacznij jeździć, nawet Ci będę szczerze kibicował, tak jak trzymam kciuki za chłopaków z teamu i liczę na coraz lepsze wyniki osób z naszego forum. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Tak sobie liczę i wychodzi mi że jak zapłacę za sesję do południa (300zł) to nic nie stracę po tych zmianach. Chyba dobrze liczę co ? Ja chyba tak zrobię(Cisnie mnie finansowo a chcę być. Z moim wyjazdem chyba raczej nici na zachód bo nie dostałem żadnego info więc kasy za dużo nie będzie). Prawdopodobnie tak jak pisałem wcześniej drugi mój wyjazd będzie 29.07. Mam nadzieję że będzie większa grupa tego forum niż ostatnio i tego przysłowiowego kieliszka wypijemy razem na wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 MatMax ja się wybieram ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 i ja, na dwa dni Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Też wpadam - na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A będzie ktoś z Warszawy na 1 dzień z miejscem na przyczepce/busie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Super chłopaki liczę że wieczorem pogadamy.Yuby z Tobą to chcę obowiązkowo pier... małego kieliszka więc się nie wymigasz.:) Maciej kiedyś pisał że jak najbardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Ja na Speed Day'ach zbyt prędko się nie pokażę ;) . Napięty harmonogram - w lipcu dwie rundy, w sierpniu kolejna, poza tym w sierpniu poważnie przymierzam się do track day'ów na Slovakiaring (12-13.08, jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priv, coś się wymyśli). Wolę prawdę mówiąc dołożyć trochę, wziąć jeden dzień więcej wolnego, mieć wszystko na poziomie (łącznie z wyścigami, które tam są rozgrywane przy treningach) i generalnie czuć się jak na wakacjach ... miło i przyjemnie. Edytowane 3 Lipca 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No szkoda Maciej ale powodzenia dla waszej całej trójki, przywieźcie jak najwięcej punktów z tych rund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dzięki MatMax, standardowo, w niedzielę/poniedziałek skontaktujemy się :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi