Sherman Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No dobre info! Dziś chłopaki od nas cisną i wyraźnie się rozjeżdżamy - Sikor już robi niskie 1:44. Ja wyje*ałem kilka kabli spod siedzenia i po przerwie mam nadzieję coś wykręcić sensownego... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Sikor zapierda.... bo ma zajebis... pozycję na motorze (z tych zdjęć to fajnie widać) Jego zdjęcie najlepsze. :)Pogode macie wyje.... chyba lepszej nie można było mieć. Jak ochłoniecie to czekamy na obszerną relację. Pozdrawiam.:)Napisz tylko krótko czy dasz radę zbliżyć się do 1,40 i jak tam Rinas? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 MarcMarc,szpeja się odbuduje....grunt żeś nie ucierpiał mocno.Malowania moto wyglądaja fajnie,dzidujcie dalej! Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jak Panowie - chwalić się jak minął drugi dzień, cele osiągnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tia, zszedłem do regularnego 1:44, Sikor też wykręcił 1:44, Rinas podobnie :) Ja na końcu wyskoczyłem jeszcze na przedostatnią sesję z zamiarem zrobienia 1:43, bo brakowało mi tylko 6 setnych do przekroczenia tej liczby. Wszystko szło dobrze do momentu, w którym postanowiłem "przytrzymać się" Mateusza Korobacza. Szło nawet dobrze, ale przedobrzyłem wchodząc w Dużą Patelnię i popełniłem błąd, bo za mocno hamowałem w złożeniu, także wyleciałem przy jakichś 160-180 km/h i poszedłem w konkretne kozły ;) Mam filmik z całego zajścia, ale muszę go obrobić i wrzucić. Ogólnie spoko, sprzęt trochę trzeba odbudować, a ja trochę poobijany, ale w jednym kawałku - w dodatku całkiem mi się podobało, wirówka jak na wesołym miasteczku :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Pierwszy SD a tu takie hece ! Ale podejście pozytywne i oto chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ważne, że nie trzeba ciebie spawać ;) na poprawę przyjdzie jeszcze czas Poznań na razie nie zamierza zaorać toru.Jak czytam sprzęt da się poskładać więc nie jest źle, ja miałem jedną przygodę na dużej patelni w dawnych czasach ale motocykl nie przeżył tej figury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 O kurde, no to słaby początek, ale pozazdrościć podejścia :) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak to słaby? Wszyscy poprawiliśmy zeszłoroczne czasy po 7 miesiącach niejeżdżenia :) Jest ok, za tydzień upalamy w czeskim Moście :) Dobra, film sesnacyjno-krajoznawczy jest już do obejrzenia: Widać, że wina w 100% moja, nawet szkoda gadać :P Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 UPs.... wygląda na to ze Michały nie utrzymały chyba ze cisnołeś w hamulec..... Pierwsze koty za płoty.Wyniki jak na pierwszy speed day nastrajaja optymistycznie.Dla mnie impreza mega udana. Pomimo problemów technicznych 1.39. Jak sie tu nie cieszyć. Apetyt rośnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wyniki jak na pierwszy speed day nastrajaja optymistycznie.Dla mnie impreza mega udana. Pomimo problemów technicznych 1.39. Jak sie tu nie cieszyć. Apetyt rośnie ;) A idź pan, wstydu oszczędź :) . Nowe oponki ogarnięte, motocykl poustawiany, ostateczne tempo miało być w okolicach życiówki, a wyszło nawet lepiej. Nie ma biedy. Szkoda tylko strasznie chłopaków ... Damy radę! Krl, gdzieś tam Cię widziałem jak kleokotałeś :) . Szkoda, że nie było nawet czasu na tym Speed Day'u, żeby pogadać. Następnym razem to już koniecznie. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Krl, gdzieś tam Cię widziałem jak kleokotałeś :) . Szkoda, że nie było nawet czasu na tym Speed Day'u, żeby pogadać. Następnym razem to już koniecznie. A tak poklekotałem sobie trochę, tym razem byłem tylko w poniedziałek więc faktycznie czasu było jak na lekarstwo.Wpadłem tylko ustawić zawias i miałem polatać z Prendim - niestety jego Dusia nie bardzo chce na tor :sad:. Za to mój dziadek zaskakuje mnie coraz bardziej. :biggrin:Będzie czas na następnym SD na drugim majowym będę dwa dni - a teraz szykuję się już na Pannonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Kurcze, wiadomości jak z frontu: jest postęp, cele osiągnięte, ale straty własne duże. Podoba mi się, że naprawdę poważnie i ambitnie się za to zabraliście. Będę kibicował! Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 miałem polatać z Prendim - niestety jego Dusia nie bardzo chce na tor :sad:.a co się dzieje z 11-ką? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Padł wysprzęglik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi