Niesmiertelny Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 A ja bede startowal w SDT1000....tez :-)Bo moge ;-),ale..... treningowo ....ku chwale zespolu3MM RACINGTEAM ktorego jestem czlonkiem :-) chociaz moze slowo czlonek zle sie kojarzyc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 A ja bede startowal w SDT1000....tez :-)Bo moge ;-),ale..... treningowo ....ku chwale zespolu3MM RACINGTEAM ktorego jestem czlonkiem :-) chociaz moze slowo czlonek zle sie kojarzyc :-)gratulacje członkostwa , pozazdrościć :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 ja bym powiedział gratulacje członku! :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Członek z ramienia wysunięty na czoło... ;) Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ja mam chyba irc. W sobotę mogę sprawdzić. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ja mam ten modelhttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5914369718&reco_id=03dc71ad-bb04-11e5-ae6c-02eb15ce87d7&ars_rule_id=201Kupione od Michala i musze powiedziec ze fakt ,tanie nie sa ale dzieki temu ze maja osloniete i grzane boki nie straszne mi jakies wiatry(co czasami sie zdarza ;) ) czy nawet na pozycjach startowych mam caly czas zasloniete cale felgi wiec opony i felga caly czas trzyma temperature.Dodatkowo mozna ustawic ze pomiedzy sesjami zmniejszam temp. do 60st.C i 15 min przed wyjazdem znowu klikam guzik i mam 90st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 No Piotrek. Z takimi kocami to w paddocku będziesz szał robił ;) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 w szczególności jak gacie termo dobierzesz w tym samym wzorze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) no ten biały kolor się pięknie upierdoli po jednym dniu używania :laugh: Edytowane 15 Stycznia 2016 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 ojtam ojtam :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 kiedys chcialem te koce kupic ale waldek chelkowski odradzal , mial i szybko zmienil podobno w poznaniu gdzie bywa roznie z pradem nie grzeja odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 IRC zajebiste, gorąco polecam. Miałem digitale i działały miodzio, wszystko mozna bylo elegancko poustawiac Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Faktycznie teraz juz nie spotkalem sie z problemami z pradem ,musieli cos .... naprawic ?! :blink: Mariusz kocyki fajne ale u......ubrudza sie moment i nie beda juz takie ladne ,jednak czlowiek jakos specjalnie ostroznie z kocami sie nie obchodzi wiec ....no ale jak lubisz takie milusie to...... :biggrin: FILIPR nie zauwazylem zeby piekne dziewczyny jakos specjalnie sie na mnie rzucaly :blush: ....w Poznaniu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Boo Ty to już dziadek jesteś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 FILIPR nie zauwazylem zeby piekne dziewczyny jakos specjalnie sie na mnie rzucaly :blush: ....w Poznaniu :wink:No to są możliwe dwa wytłumaczenia i jedno zmartwienie...Wytłumaczenia.1. Może nie miałeś jeszcze tych kolorowych kocyków ze sobą.2. Może akurat jak byłeś, to nie było pięknych dziewczyn? ;) Natomiast ja bym się na Twoim miejscu zaczął martwić żeby jacyś piękni chłopcy się na Ciebie nie zaczęli rzucać, bo te koce takie trochę tęczowe są ;) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi