Skocz do zawartości

Akcesoria motocyklowe z przeznaczeniem torowym

pork
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.04.2016 o 15:48, YUBY napisał:

Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak się ustawia shift light oraz zegarek w tej je**anej Daytonie.

Hahaha. Cóż za frustracja.

Zapewne w książce w dziale "problemy techniczne" jest napisane "udaj sie do najbliższej ASO.

"Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty"

W dniu 9.04.2016 o 17:31, YUBY napisał:

Ja mam wszystko na jabłku. Nawet dzieciak ma maka.

No to bardzo mi przykro

Sam mam zamiar nabyć złącze OBD2 na bluetooth i przeznaczyć jakiegoś starego SF na diagnostykę swojej Daytony więc mogę Ci pożyczyć ale to dopiero w przyszłym tygodniu.

Już nie bieduj, kup sobie byle tablet, masz tjuna na andka i złącze na blututa, choć błędy będziesz mógł podejrzeć i pokasować...

Ech.. biedacy z faplami :icon_mrgreen:

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.

Gość komandosek

Ciężko powiedzieć, z tego co porównywałem koce różnych firm drastycznie różnią się temperaturą grzania. Większość tanich grzeje zbyt słabo ale pewnie są jakieś wyjątki. Ja mam tanie i o ile przód grzeje w miarę ok, to tył daje zdecydowanie zbyt małą temperaturę, co właściwie nie robi tragedii podczas treningów ale na zawodach gdzie jednak trzeba chwilę postać, ew. w niższych temperaturach tył droższych firm robi zdecydowanie lepsza robotę.

Jak budżetowo to kupiłbym te, ludzie sobie chwalą: http://www.ebay.co.uk/itm/Race-Tech-Tyre-Warmers-99-96-British-Manufacturer-/151792263853?hash=item23578622ad:g:bcoAAOSwaNBUhbbR

Edytowane przez heniek128

W dniu 13.04.2016 o 16:59, heniek128 napisał:

Mam - działają. Z droższymi nie porównywałem, bo nie miałem okazji.

Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury