Bimbak Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ja wiem czy tak super ... poza znośną ostrością to trochę lipa. Pożera klatki i poza tym to nie jest 720p. Obraz jest ewidentnie interpolowany. Mam też wrażenie że przy większych wibracjach obraz będzie tragiczny. Ogolnie do GoPro się nie umywa, a za niewiele więcej pewnie da się kupić używane GoPro HD Hero.Kolega kiedyś mi pokazywał taką kamęrkę w breloku do kluczyków. Obraz był bardzo podobny, kamerka miała co prawda małe problemy ze zmianami oświetlenia, ale kosztowała jakieś 150PLN i też obraz był w skali 1280×720 Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) http://www.tchibo.pl...p400021638.html ta kamerke kupile dziewczyna koledze miala z 20 roznych uchwytow chyba sam na taka sie skusze yuby - nie chcesz carbonowego snorkela do vtry ?bo moj sie roz**bał i jestem zmuszony zrobic z carbonu jak wyjdzie to nie wiem , sie zobaczy .ale kupowac za 600zł nowego plasitkowego to mi sie nie widzi Edytowane 8 Stycznia 2013 przez PaulNewadomke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 pewnie odezwe sie jak juz wymodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 do mego bajka na stronie 3000 PLN bez żadnych przesyłek kompletza 500$ znajdziesz juz pomalowane , szukajcie a znajdziecie Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 no szukacie i nic nie znajdujecie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 tez jeszcze nie wiem czy taki jak na foto , czy nie lepiej będzie mi zrobić te przewężenie na lagi , bo jak kiera wpadnie w szime i bedzie walic od ogranicznika do ogranicznika to nie wiem czy nie zachaczy , ale sprawdze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 czy przy wymianie płynu hamulcowego spuszczać się nad siakimiś specjałami czy po prostu zalać DOT 4 lub 5.1 i reszta w dupie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 I wymieniać go co miesiąc (wedle zaleceń), bo jest bardzo higroskopijny :P Z tych o podwyższonych parametrach, ja używam ATE Super Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Kucze, nieźle, jak nie wymieniałem płynu hamulcowego przez cały sezon, nawet nie wiem, ile jeździł w tym motocyklu, bo nie sądzę, żeby ktoś wymieniał przed sprzedażą. Hamuje tak samo, nie zauważyłem pogorszenia. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja tak samo , a jak gorzej hamuje to pewno mocniej wciskam klamkę i nie widzę różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Albo ATE Typ 200, który jest dokładnie tym samym co Super Blue, ale o innym kolorze :) Edytowane 11 Stycznia 2013 przez _Ra_ Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ale jak Meklau zmienia pompę co wyścig, to się nie dziwicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ale jak Meklau zmienia pompę co wyścig, to się nie dziwicie? Lubię to! Profi postawa! :) Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja tam nie wiem, mi zawsze za mocno hamuje, albo to ja za wcześnie wciskam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ej no bez przesady co miesiąc nie będę wymieniał - jeszcze mnie nie po.ebało :| dobra z propozycji to: ATE Typ 200AET Super Blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi