ernestZL Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mam wrażenie że jedna i druga strona (czyli fani doktora i reszta nie koniecznie mu przychylna) ma problem ze zrozumieniem tego że Doktor nie jest na ten moment punktem odniesienia dla innych zawodników. Widzieliśmy co się z nim działo ostatnimi czasy. Sam mówił że jedyne do czego chciałby wrócić to radość ze ścigania. Może jakieś podium, MOŻE... Jestem absolutnie przekonany że mimo iż jest geniuszem jazdy na sportowym motocyklu to doskonale zdaje sobie sprawę z tego w jakim momencie znajduje się obecnie. Po tym m.in. poznaje się wielkiego sportowca... po tym jak odchodzi. Nie każcie mu walczyć o tytuł bo on go na 101% nie zdobędzie. Życzcie mu radochy i żeby właśnie teraz po tych wielu latach spędzonych w siodle motocykle oddały mu to co ON dla tych motocykli zrobił. Bo mnóstwo ludzi na całym świecie ogląda to wszystko dla niego (wiem że to powoduje czasem u ludzi mega ból dupy) a bez kibiców to wszystko by nie miało sensu. Niech młodzi się ścigają a doktor niech robi to co kocha najdłużej jak się da bo być może zanim my skończymy szczekać to już go w wyścigach nie będzie i zostanie puste miejsce które będzie ciężko wypełnić tą charyzmą którą ze sobą niósł. Na ten moment jestem spokojny o MGP. Umarł król niech żyje król. MM to było to czego ta formuła potrzebowała. Możecie być pewni że VR ma na ten moment luz. Niech się reszta martwi bo młodzian z Hiszpanii nie popuści! O i jeszcze jedno... porównywanie MM do Pedrosy jest nie na miejscu :) pamiętam jak Dani wchodził na ekrany i nijak to się miało do tego co wyprawia teraz Marc. To jest całkowicie inna półka. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja o tym pisałem kilka miesięcy temu, dla mnie ważne jest że jeździ i walczy o podium od czasu do czasu. Ernest bardzo dobrze to napisałeś. Bardzo mi się podoba.Co do końcowych wyników Motogp, ja przed sezonem (przed testami) obstawiałem 1. Lorenzo. 2. Marquez, 3. Rossi ,4. Pedrosa. 5. Bradl ale powoli zaczynam myśleć jak Sikor, kto wie czy ten młody chłopak nie pozamiata w tym roku.Na pewno wiele razy będziemy porównywać MM z V46, będę do końca z V46 ale to co Marquez wyprawiał już w niższych klasach (np.w mocnej klasie Moto2 starty z ostatniego pola i potem jazda bez trzymanki) to ja nie pamiętam tak spektakularnych jazd V46 w dawnych czasach. Dla mnie ten chłopak jest niesamowity i życzę mu tytułu w tym roku.Jeszcze raz napiszę ernest fajnie to ująłeś zgadzam się w 100%-tach. Ten chłopak nam wypełni pustkę jaka będzie, jak wielki król odejdzie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lLpJi9JL79g Ale mnie ten filmik wzruszył :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 @Ernest - zgadzam się z Tobą w 100%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Aga ja sprzedam auto ty kawę i polecimy na ranczo polatać z V46, chyba nas wpuści co. ;)Ogólnie fajnie się chłopaki bawią taki to ma dobrze, robi to co kocha i ma za to jeszcze słono płacone. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Marc to jest dzieciak z innej planety.. trzymam mocno kciuki za niego, żeby nigdzie nie wydzwonił. Mam tak dziki fun z oglądania MotoGP w tym roku dzięki jego obecności, że głowa mała :D Przypuszczałam, że mocny będzie Lorenzo, ale jego zdecydowanie hamują kontuzję. Co chwile go zbierają, wsiada, jedzie i znowu to samo. Pedrosa mnie póki co, w 2013, średnio przekonuje.. na koniec życzę podium Rossiemu, bo to dla mnie wielki mistrz - nawet mimo tego, że nie jeździ tak, jak w szczycie formy. Ciekawe, czy namiesza jeszcze Crutchlow, bo trzyma się blisko czołówki - a gość jest nieobliczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 No co Wy opowiadacie? Prawdziwy mistrz świata to ten którego się lubi. Jak się go nie lubi to gówno wart jest ten tytuł, choćby i kilka razy zdobyty... :) Taa jest! To też było dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 dla mnie to jest właśnie najzabawniejsze - dukatiści tylko sami ze sobą się ścigają ( no chyba, że ich Espargaro pogodzi :laugh: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Czerwone ciągnie do czerwonego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 To się nazywa wewnętrzna rywalizacja :D Jakby do tego chaosu, który jest teraz wrócił jeszcze w 2014 Stoner.. byłoby wesolutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 A jedziecie do Brna?Ja chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) Jedno jest pewne jak mówi GM powinny być napisy :wink: Eeeeee tam.Angielski ma fajny ....Czepiacie sie. ps. przepraszam .... amerykanski Edytowane 24 Lipca 2013 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) To fani Rossiego oglądają jeszcze filmiki z napisami? Przepraszam :D Chodziło o wypowiedzi Guy'a Martina. Edytowane 24 Lipca 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 to tylko testy ... nie ma się czym jarać Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi