heniek128 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ano jest, ale czemu Drz, jakiegoś porządnego supermociaka na stanie nie było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 PS.To co..potem już tylko czoper :icon_mrgreen: ? Wypluj to słowo :D Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zajebisty wybór, później kupjakieś lekkie LC4 albo Husqvarne co by lepsze pierdolnięcie miało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) gratuluję wyboru, w przyszłym sezonie celuj w wyczynówkę i nie przejmuj się dziamdoleniem że w trasę nie pojedziesz. Na zachętę masz filmiki kolegi Raka (nie próbuj tego w domu) http://www.youtube.com/watch?v=GtEZWQFkvgg http://www.youtube.com/watch?v=WUMyQcotr7s&feature=plcp zapraszamy na supermoto.pl Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Zikko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 gratuluję wyboru, w przyszłym sezonie celuj w wyczynówkę i nie przejmuj się dziamdoleniem że w trasę nie pojedziesz. Na zachętę masz filmiki kolegi Raka (nie próbuj tego w domu) http://www.youtube.com/watch?v=GtEZWQFkvgg http://www.youtube.com/watch?v=WUMyQcotr7s&feature=plcp zapraszamy na supermoto.plDobre filmy! Ja w motocyklach cross/enduro kocham się od dziecka, i chyba już tak zostanie. Kiedy pierwszy raz przejechałem się na Husabergu 550 Supermoto stwierdziłem że SM musze mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Fuckin' awesome!Twój kolega zajebiście ogarnia.Supermoto to pełna wolność, coś wspaniałego. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Z tego to ja na razie umiem po chodniku i pseudo stopale, ale pracuje nad tym :). Całkiem szybko się uczę ;)No i jest coś w tym co piszesz Emsi - zdecydowanie swobodniej niż na sportowym :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Gratuluję Krzysiu, bardzo ładny motorek. Masz drabinkę do wsiadania? :DPojedziemy razem do Borek 120km/h? :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Gratulacje :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Krzywer super :) gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Jako ciekawostkę dodam,że TLR kupił dyrektor Muzeum Kolejnictwa. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tak jak w filmiku podesłanym przez Zikko. SM dobre bo nie trzeba skręcać na rondzie. Najszczersze gratulacje, uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 git gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 No, jeżdżą.Ciekawe, czy ich matki siedzą z tyłu?Gratulacje. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gratki, ja też się szykuje na podobną przesiadkę, tyle że na KTM-a smc 690. Trochę mi będzie brakowało szybszych przelotów, ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi